Περιόδευσαν σε υπηρεσίες της Λάρισας

ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2019 15:32

Συνεχίστηκαν και χθες οι περιοδείες υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας σε υπηρεσίες και φορείς της περιοχής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής, κλιμάκιο που αποτελούσαν οι υποψήφιοι βουλευτές, Βασίλης Ζωγράφος, Νίκος Παπαδόπουλος και Χαρίκλεια Σουρλαντζή, περιόδευσε διαδοχικά στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Λαρισαίων, τον ΟΠΕΚΕΠΕ, τον ΕΛΓΑ και το ΚΕΣΥΠ της Λάρισας.

Παράλληλα, δεύτερο κλιμάκιο, που αποτελούσαν οι υποψήφιοι βουλευτές Δημήτρης Γελαλής, Γιάννης Καριπίδης και Καίτη Παληογιάννη, περιόδευσε στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων, ειδικότερα στο Φυτώριο, συνομιλώντας με εργαζόμενους. Στη συνέχεια, κλιμάκιο υποψήφιων βουλευτών, αποτελούμενο από τους Δημήτρη Γελαλή, Καίτη Παληογιάννη και Χρυσούλα Χρήστου, περιόδευσε στη ΔΟΥ Λάρισας.

Στο επίκεντρο των συναντήσεων των υποψήφιων με τους εργαζόμενους και τους υπαλλήλους, βρέθηκε το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου, με ιδιαίτερη αναφορά στο βασικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πως «Τώρα, αποφασίζουμε για τη ζωή μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass