ΤΟΝΙΣΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Γ. ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ

«Ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη κερδισμένη ψήφος για τον λαό»

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2019 15:34

Σε συγκέντρωση αντιστασιακών και πολιτικών προσφύγων, στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, με θέμα τις επερχόμενες εκλογές στις 7 Ιουλίου, μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ, Γιώργος Λαμπρούλης.

Στη ομιλία του ο κ. Λαμπρούλης, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «κριτήριο του λαού πηγαίνοντας στην κάλπη να είναι όλα αυτά τα προβλήματα που τον ταλανίζουν, να μην ενισχύσουν με την ψήφο του τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ είτε με αυτοδυναμία είτε με συγκυβερνήσεις να συνεχίσουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική. Τα όποια μέτρα ανακούφισης που τάζουν έρχεται η ίδια η έκθεση της Κομισιόν μετά την τρίτη αξιολόγηση από την Ε.Ε. και λέει ότι το επόμενο διάστημα θα πρέπει να συνεχιστούν τα μέτρα στη κατεύθυνση ενίσχυσης της κερδοφορίας, σ’ αυτή την κατεύθυνση που απαιτείται στον καπιταλιστικό τρόπο ανάπτυξης, προκειμένου να αυξάνονται τα κέρδη που σημαίνει νέα μέτρα ενάντια στον λαό, ξεκινώντας με φορολογικά, το ασφαλιστικό, με τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας σε επίπεδο Ε.Ε. που ανοίγει η συζήτηση από Σεπτέμβρη – Οκτώβρη, με τα ζητήματα του μισθολογικού κόστους». «Την επόμενη μέρα των εκλογών ο λαός μας για να είναι δυνατός χρειάζεται ένα κομμουνιστικό κόμμα ακόμα πιο δυνατό, το οποίο αποδεδειγμένα όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν υποχώρησε στα δύσκολα, που πήγε κόντρα στο ρεύμα και στις σειρήνες για συμμετοχή σε κυβερνήσεις συνεργασίας. Για αυτό στις βουλευτικές εκλογές στις 7 Ιούλη η μόνη κερδισμένη ψήφος για τον λαό είναι η ψήφος στο ΚΚΕ για μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση» κατέληξε ο κ. Λαμπρούλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass