«Τραγούδια που όλοι αγαπάμε, για μικρούς και μεγάλους»

Συνάντηση Παιδικών Χορωδιών σήμερα στον Αμπελώνα

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2019 15:03

Η νεοσύστατη Παιδική Χορωδία του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Αρωγή» Αμπελώνα προσκαλεί την Παιδική Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας, για να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να χαρίσουν μια όμορφη βραδιά, με τραγούδια από το σύγχρονο ελληνικό ρεπερτόριο που όλοι αγαπάμε και σιγοτραγουδάμε….

Τραγούδια από καταξιωμένους συνθέτες όπως ο Μ. Χατζιδάκις, ο Γ. Χατζηνάσιος, ο Μ. Θεοδωράκης, ο Σ. Ξαρχάκος, ο Σ. Κραουνάκης και τραγουδισμένα από γνωστούς ερμηνευτές, όπως ο Λ. Μαχαιρίτσας, ο Δ. Τσακνής, η Α. Πρωτοψάλτη, ο Γ. Μπιθικώτσης, η Α. Βουγιουκλάκη κ.ά., με στίχους που «μιλάνε» στις ψυχές μας, που υμνούν τον έρωτα, τις αξίες της ζωής, που αγγίζουν τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα και μας κάνουν να ταξιδεύουμε σε όμορφους κόσμους μέσω της ποίησης. Τραγούδια για «μικρά» και «μεγάλα» παιδιά! Συνδυασμένα με ένα όμορφο φυσικό σκηνικό στο κέντρο του Αμπελώνα.

Η Συνάντηση Παιδικών Χορωδιών θα γίνει σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου, ώρα 8 μ.μ., στη, στο «Ρολόι» της Κεντρικής πλατείας Αμπελώνα. (Σε περίπτωση βροχής, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συναυλιών του παλιού Δημαρχείου, επάνω από τα ΚΑΠΗ).

Στη διεύθυνση και διδασκαλία των χορωδιών η Ευλαμπία Ντούλα. Στο πιάνο συνοδεύει ο Παναγιώτης Μπαλανίκας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Φιλανθρωπικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Αρωγή» Αμπελώνα και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Τυρνάβου. Είσοδος ελεύθερη.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Φωτ.: Δημ. Γκουγκουστάμος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass