«Οργωσαν» τον νομό υποψήφιοι της Ενωσης Κεντρώων

Επισκέψεις σε Πυργετό, Αγιά, Πλατύκαμπο, Νίκαια και Σαραντάπορο

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2019 15:57

Γεμάτες οι τελευταίες ημέρες για τους υποψήφιους βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων οι οποίοι “όργωσαν” τον νομό. Την Παρασκευή το βράδυ έδωσαν το παρών στον Πυργετό για να τιμήσουν τις εκδηλώσεις των 40 χρόνων Πολιτιστικού Συλλόγου Πυργετού.

Πλήθος κόσμου στην πλατεία του Βάιου Μαλλιάρα και οι υποψήφιοι της Ένωσης Κεντρώων κ. Αναγνωστόπουλος Γιώργος και κ. Καφενούδη Ιωάννα δεν έχασαν την ευκαιρία να περάσουν από όλα τα τραπέζια και να συνομιλήσουν μαζί τους. Ειδικά για τον κ. Αναγνωστόπουλο είναι γνώριμα τα μέρη και ο κόσμος, αφού κατάγεται από την Αιγάνη. Στο τέλος κάθισαν μαζί με τον νέο δήμαρχο Τεμπών κ. Μανώλη και τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του από τον Πυργετό και παρακολούθησαν το εντυπωσιακό πρόγραμμα. Αναχωρώντας από τον Πυργετό κατηφόρισαν προς την Αγιά, όπου λόγω της ημέρας και διάφορων μουσικών συγκροτημάτων η πλατεία έσφυζε απο νεολαία, κάποιοι από τους οποίους περίμεναν τους υποψήφιους της Ένωσης Κεντρώων. Νέοι και οι ίδιοι, μίλησαν με πολλούς ανθρώπους της περιοχής οι οποίοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα και συγκεκριμένα στο χαλάζι το οποίο έπληξε την περιοχή και τις καθυστερήσεις του ΕΛΓΑ να αξιολογήσει τις ζημιές.

Το Σάββατο το πρωί ο κ. Αναγνωστόπουλος και η κ. Καφενούδη επέλεξαν τον Δήμο Κιλελέρ και συγκεκριμένα τον Πλατύκαμπο, τη Χάλκη και τη Νίκαια. Συνάντησαν αρκετούς ανθρώπους που τους υποδέχτηκαν εγκάρδια και τους καλούσαν να συνεχίσουν την προσπάθεια για να μπει η Ένωση Κεντρώων στη Βουλή. Οι συνταξιούχοι τα έβαζαν με όλους αυτούς που κυβέρνησαν, ενώ οι υποψήφιοι της Ένωσης Κεντρώων ανέπτυξαν το πρόγραμμα του κόμματος για τη στήριξη των χαμηλόμισθων συνταξιούχων, οι οποίοι ήταν στο στόχαστρο και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 10 χρόνια. Από την άλλη υπήρχαν και αρκετοί νέοι εκείνη την ώρα στα καφενεία οι οποίοι έθεταν το ζήτημα της ανεργίας. Ο κ. Αναγνωστόπουλος και η κ. Καφενούδη κάθισαν μαζί τους και τους ανέφεραν ότι η μόνη λύση για τη μείωση της ανεργίας είναι το οικονομικό πρόγραμμα της Ένωσης Κεντρώων, το οποίο τους ανέλυσαν. Αναφέρθηκαν στη μείωση των περιττών κρατικών δαπανών, οι οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα για μείωση φόρων, ώστε να ανασάνουν ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις για να έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη, που θα φέρει νέες θέσεις εργασίας.

Το Σάββατο το βράδυ οι υποψήφιοι της Ένωσης Κεντρώων ανέβηκαν στο ιστορικό Σαραντάπορο Ελασσόνας για τα παρακολουθήσουν ημερίδα με θέμα την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη του Δήμου Ελασσόνας, αλλά και τα χορευτικά που ακολούθησαν. Οι εξαίρετοι επιστήμονες αναφέρθηκαν στις προοπτικές του Δήμου Ελασσόνας καταθέτοντας μάλιστα συγκεκριμένες προτάσεις για τον παραπάνω σκοπό. Ο Γ. Αναγνωστόπουλος και η κ. Καφενούδη ήταν παρόντες σε όλη τη διάρκεια, άκουσαν τις προτάσεις των αρμοδίων τις οποίες συζήτησαν πιο αναλυτικά στο τραπέζι που τους παρέθεσαν αργότερα οι διοργανωτές σε ταβέρνα του Σαρανταπόρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass