Δήλωση εκλογικής στήριξης του ΚΚΕ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ΚΙΤΣΙΔΗ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2019 15:58

Ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου, Χρήστος Κιτσίδης σε δήλωση εκλογικής στήριξης του ΚΚΕ σημειώνει τα εξής: «Πριν πάμε στις κάλπες την Κυριακή 7 Ιουλίου, θα πρέπει να ανακαλέσουμε στη μνήμη μας όλα όσα μας βασανίζουν κυρίως τα τελευταία 10 χρόνια.

Να αναλογιστεί δηλαδή ο καθένας μας, γιατί δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων, που αποκτήθηκαν με αγώνες και αιματηρές θυσίες, εξανεμίστηκαν μέσα σε λίγα βράδια με την ψήφιση των μνημονίων και των εφαρμοστικών Νόμων; Να αναρωτηθούμε τι μας υποσχέθηκαν όλα τα κόμματα που «διαχειρίστηκαν» τις ζωές μας πριν αναλάβουν την κυβέρνηση, και τι τελικά έπραξαν.

Να εκτιμήσουμε πως μέσα από τη λογική της ‘’χρήσιμης αριστεράς‘’ και τη διαχείριση του εφικτού, ριζοσπαστικές δυνάμεις αφομοιώθηκαν και έγιναν τελικά ‘’μία από τα ίδια‘’ τόσο στη χώρα μας όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Και στο ερώτημα τι πρέπει να ψηφίσουμε τελικά για να οργανώσουμε την αντίστασή μας μέσα κι έξω από τη Βουλή και να ζωντανέψει η ελπίδα; Να απαντήσουμε δυναμικά. Ψήφος στο ΚΚΕ, ακόμα κι αν διατηρούμε επιφυλάξεις σε επιμέρους ζητήματα τακτικής και όχι στρατηγικής σημασίας.

Για να προστατεύσουμε τα εργασιακά δικαιώματα και το βιοτικό μας επίπεδο που συνεχίζουν να απειλούνται από την καπιταλιστική κυριαρχία» καταλήγει ο κ. Κιτσίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass