Περιοδείες υποψηφίων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2019 15:43

Στο πλαίσιο των περιοδειών τους, κλιμάκια υποψήφιων βουλευτών Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βρέθηκαν χθες στα Φάρσαλα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι βουλευτές Βασίλης Ζωγράφος, Βασίλης Κόκκαλης, Νίκος Παπαδόπουλος και Ρούλα Σουρλαντζή, επισκέφθηκαν την Πυροσβεστική, όπου συναντήθηκαν με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, αρχιπύραρχο Χρήστο Σπαθούλα και πυροσβέστες της υπηρεσίας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Βαγγέλης Αποστόλου, Άννα Βαγενά και Χρυσούλα Χρήστου περιόδευσαν στους χώρους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου συναντήθηκαν με την αναπληρώτρια διοικήτρια του ιδρύματος Ανθή Χαλιβέρα.

Επίσης, οι υποψήφιοι βουλευτές Δημήτρης Γελαλής, Γιάννης Καριπίδης και Καίτη Παληογιάννη περιόδευσαν στα Φάρσαλα και συγκεκριμένα στη Λαϊκή και την Κεντρική αγορά, ενώ συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Άρη Καραχάλιο και τον πρόεδρο του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου Γιώργο Πιτσιάβα.

*Από την πλευρά της, η υποψήφια βουλευτής Άννα Βαγενά επισκέφθηκε την Αιγάνη, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Αντ. Αναγνωστόπουλο και τον υπεύθυνο οργανωτικού Χρ. Χαλτούπη, τους οποίους συνεχάρη για τη δραστηριότητα του συλλόγου, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για το φετινό φεστιβάλ, ενώ θυμήθηκαν την παράσταση που η Α. Βαγενά έδωσε πέρσι, αφιλοκερδώς στην Αιγάνη, με τον «Γάμο» της Βάσας Σολωμού-Ξανθάκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass