Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2019 15:25

Πολιτιστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αετοράχη Ελασσόνας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αετοράχης, στον προαύλειο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου.

Οι εκδηλώσεις, που τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ελασσόνας, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 9 μ.μ. με «πρωταγωνιστές» τον λυράρη τραγουδιστή Αναστάσιο Καζαντζίδη με το επιτελείο του και τον κλαρινίστα Βαγγέλη Πέιο με το επιτελείο του. Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στις εκδηλώσεις θα τραγουδήσει ο Γιώργος Ορφανίδης, ενώ θα συμμετάσχουν και οι Βαγγέλης Πέιος (κλαρίνο), Γιώργος Αγγελής (δημοτικό τραγούδι), Ανδρέας Κουγιουμτζίδης (λύρα) και Χρήστος Χαλκίδης (αρμόνιο-τραγούδι).

* * *

Μνημόσυνο πεσόντων στη Μαρμαρίνη Αγιάς

Ο Δήμος Αγιάς και η Τοπική Κοινότητα Μαρμαρίνης θα τελέσουν μνημόσυνο, μεθαύριο Σάββατο 29 Ιουνίου, στις 11 π.μ., στην τοποθεσία «Κόκκινος Βράχος» Μαρμαρίνης, για να τιμήσουν τους πεσόντες αγωνιστές ενάντια στους Γερμανούς κατακτητές κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

* * *

Τιμώνται οι Δώδεκα Απόστολοι στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης

Την Κυριακή 30 Ιουνίου εορτάζεται η Σύναξη των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων.

Οι ακολουθίες στον ναό των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης θα τελεστούν κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Σήμερα Πέμπτη 27 Ιουνίου απόγευμα 7:30 υποδοχή ιεράς εικόνος των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων και εν συνεχεία Ιερό Ευχέλαιο.

Αύριο Παρασκευή 28 Ιουνίου απόγευμα στις 7 πανηγυρικός Εσπερινός των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Μεθαύριο Σάββατο 29 Ιουνίου πρωί (παραμονή της εορτής) στις 7 Όρθρος και Θεία Λειτουργία επί τη εορτή των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Στις 7:00 μ.μ. μέγας πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ιερωνύμου.

Κυριακή 30 Ιουνίου (Δώδεκα Αποστόλων) 7:00 – 10:00 π.μ. Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Το απόγευμα 7:00 μ.μ. Μεθέορτος Εσπερινός, η Παράκληση των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος των Αγίων Αποστόλων στους δρόμους του οικισμού. Στις 9:00 μ.μ. μουσική εκδήλωση της ερανικής επιτροπής στην πλατεία του οικισμού.

Δευτέρα 1 Ιουλίου (Αγίων Αναργύρων): Όρθρος και Θεία Λειτουργία επί τη εορτή των Αγίων Κοσμά και Δαμιανού των Αναργύρων – Αγιασμός Μηνός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass