Περιοδείες υποψ. βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον ν. Λάρισας

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2019 15:46

Συνεχίζονται οι περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, όπως ανακοινώθηκε από τη Νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος:

Στο Κιλελέρ βρέθηκε η Άννα Βαγενά. Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κοινότητας Απόστολο Κοντογιάννη, τον δημοτικό σύμβουλο Βάιο Βισβίκη, την πρόεδρο Νίκη Δημοπούλου και με γυναίκες-μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κιλελέρ. Το κλίμα της συζήτησης ήταν ιδιαίτερα θερμό, σχετικά με την προσπάθεια της Α. Βαγενά για τη δημιουργία του Εθνικού Μουσείου Αγροτικού Κινήματος Κιλελέρ. Όσον αφορά στην πορεία της μελέτης για την ανέγερση του μουσείου, η ίδια δήλωσε: «Η επικαιροποίηση της μελέτης βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Ελπίζω όποια κυβέρνηση προκύψει την επομένη των εκλογών, να θελήσει να ολοκληρώσει αυτό το έργο και να το χρηματοδοτήσει, όπως δεσμεύτηκε να κάνει ο Αλέξης Χαρίτσης, ως αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, εντάσσοντάς το στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Επισκέψεις στην πόλη των Φαρσάλων και συγκεκριμένα στη λαϊκή αγορά και στο γραφείο του δημάρχου Άρη Καραχάλιου, πραγματοποίησε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Στη λαϊκή αγορά, όπου το κλίμα ήταν εξαιρετικά θερμό, συναντήθηκε και συζήτησε με παραγωγούς τα μέτρα στήριξης της αγροτικής οικονομίας και των μικρών επαγγελματιών που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί έως τώρα για την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος και την προώθηση των προϊόντων στη διεθνή αγορά. Επισκέφθηκε επίσης και το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ Φαρσάλων, ενώ περιόδευσε στα χωριά Ευύδριο και Βαμβακού.

Στα Φάρσαλα βρέθηκε και ο Βασίλης Ζωγράφος, όπου μεταξύ άλλων συναντήθηκε με τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Δημητρακόπουλο και Γιώργο Αρσενόπουλο.

Ο Δημήτρης Γελαλής επισκέφθηκε το Τελωνείο Λάρισας και το Χημείο, όπου συνάντησε παλαιούς φίλους και στελέχη των υπηρεσιών. Συζήτησαν για τις συνθήκες εργασίας τους, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες αυτές οι περιφερειακές υπηρεσίες σε σχέση με τις αντίστοιχες του κέντρου. Δεσμεύτηκε να συνεχίσει την εποικοδομητική συζήτηση μετά τις εκλογές.

Στα Δέντρα βρέθηκε η Χαρίκλεια Σουρλαντζή-Ζαχαράκη και συνομίλησε με τους πολίτες για τα αγροτικά ζητήματα αλλά και για τις εκλογές.

Η Χρυσούλα Χρήστου επισκέφθηκε διαδοχικά τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας και το «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass