Κλιμάκιο του ΚΚΕ σε Πυροσβεστική και Αστυνομία

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2019 15:40

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Λαμπρούλη, υποψήφιο βουλευτή Λάρισας, περιόδευσε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας και στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.

Στην Πυροσβεστική, συζητώντας με τους πυροσβέστες αναδείχθηκαν οι σοβαρές ελλείψεις σε μόνιμο προσωπικό, υλικοτεχνικά μέσα και υποδομές αλλά και τα προβλήματα της πυρασφάλειας και πυρόσβεσης της χώρας. Επίσης έγινε λόγος για την εργασιακή αποκατάσταση όλων των συμβασιούχων και πενταετών πυροσβεστών.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση, αρχικά πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον διευθυντή Ιωάννη Σκριάπα και στη συνέχεια περιοδεία στο αστυνομικό κτίριο. Στις συζητήσεις με τους αστυνομικούς και το προσωπικό αναδείχθηκαν τα δίκαια αιτήματα των αστυνομικών για τα μισθολογικά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα. Ο Γ. Λαμπρούλης επισήμανε την αντίθεση του ΚΚΕ οι αστυνομικές δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας να χρησιμοποιούνται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις του κεφαλαίου για την καταστολή του εργατικού-λαϊκού κινήματος.

Κάλεσε πυροσβέστες και αστυνομικούς, «να αναλογιστούν την πηγή των προβλημάτων και να βγάλουν συμπεράσματα από τη διαχρονικά εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική των εκάστοτε κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και με τη στήριξη των άλλων κόμματων, χτυπάνε το εισόδημα και τα εργασιακά δικαιώματα, των οικογενειών τους αλλά και όλων των λαϊκών στρωμάτων προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου. Να αξιοποιήσουν την ψήφο τους στις εκλογές στις 7 Ιούλη, να τιμωρήσουν στην κάλπη όλες τις πολιτικές δυνάμεις που ευθύνονται για την εφαρμογή αυτής της πολιτικής και να ψηφίσουν το ΚΚΕ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass