«Το ΚΚΕ πάντα μπροστά στους αγώνες»

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ Γ. ΛΑΜΠΡΟΥΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2019 16:26

«Το ΚΚΕ θα είναι μπροστά στους αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του λαού», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Λαμπρούλης συζητώντας με εργαζόμενους του Δήμου Λάρισας κατά τη διάρκεια επίσκεψης κλιμακίου του κόμματος στο Δημαρχείο.

Επισημαίνοντας ότι μετά τις εκλογές «η επίθεση σε βάρος τους, όπως και σε βάρος όλου του λαού, θα συνεχιστεί», υπογράμμισε στους εργαζόμενους ότι «είναι στο χέρι τους να προσπεράσουν τα ψευτοδιλήμματα με τα οποία προσπαθούν να τους βάλουν στο χέρι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, τα άλλα κόμματα του κεφαλαίου, που στο όνομα της καπιταλιστικής ανάπτυξης στήριξαν την πολιτική των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, έκαναν κανόνα την «ευελιξία» και τη δουλειά χωρίς δικαιώματα. Όσο πιο δυνατό είναι το ΚΚΕ, τόσο περισσότερα εμπόδια θα βάζει, μέσα και έξω από τη Βουλή, στα μέτρα που θα παίρνει η νέα κυβέρνηση σε βάρος του λαού. Αυτή είναι η μόνη εγγύηση ότι ο λαός δεν θα βρεθεί απροετοίμαστος και ανυπεράσπιστος απέναντι στο επόμενο κύμα της επίθεσης, από οποιαδήποτε κυβέρνηση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass