Προσλήψεις 35 εργαζομένων στον Δήμο Λαρισαίων

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2019 22:04

Στην πρόσληψη 35 εργαζομένων διαφόρων ειδικοτήτων για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών πυροπροστασίας, προχωρά ο Δήμος Λαρισαίων με κατά πλειοψηφία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η υλοποίηση του διαγωνισμού μεταφέρθηκε υποχρεωτικά για μετά τις εθνικές εκλογές ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι προσλήψεις θα ολοκληρωθούν μέχρι τις 22 Ιουλίου, αφού τις αμέσως επόμενες ημέρες θα βγει στη δημοσιότητα η προκήρυξη η οποία θα αποσαφηνίζει τα απαιτούμενα προσόντα και δικαιολογητικά όπως θα προσδιορίζει επίσης και τις προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων.

Οι εργαζόμενοι θα προσληφθούν στο πλαίσιο της πυροπροστασίας και σε αυτό το πλαίσιο, θα απασχοληθούν μεταξύ άλλων στον καθαρισμό δημόσιων χώρων, ιδιωτικών οικοπέδων κλπ από χόρτα για λόγους πυρασφάλειας.

Αναλυτικότερα, το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας ενέκρινε «την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών πυροπροστασίας για το χρονικό διάστημα από 22/07/2019 έως 21/09/2019, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου 206 του Νόμου 3584/2007 όπως ισχύει, με κριτήρια επιλογής το χρόνο ανεργίας και τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα, βάσει της κείμενης νομοθεσίας».

ΘΕΣΕΙΣ

Αναλυτικότερα οι 35 συνολικά θέσεις, ανά ειδικότητα κατανέμονται ως εξής:

ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (Εκσκαφέας - Φορτωτής) Τύπου JCB, 1 θέση.

ΔΕ Χειριστής Προωθητήρα Γαιών (Γκρέιντερ) 1 θέση.

ΔΕ Οδηγών Γ' Τάξης 2 θέσεις.

ΔΕ Χειριστών Γεωργικού Ελκυστήρα 4 θέσεις.

ΔΕ Μηχανοτεχνίτες Οχημάτων (Πυροπροστασίας) 2 θέσεις.

ΥΕ Εργατών (Πυροπροστασίας) 25 θέσεις.

ΔΙΜΗΝΑ

Στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποσαφηνίζεται πως οι συμβάσεις των προσληφθέντων θα είναι δίμηνης διάρκειας ενώ το ωράριο εργασίας θα είναι πλήρους απασχόλησης και θα περιλαμβάνει 2 βάρδιες. Η πρώτη από 7 π.μ. έως 13.30 και, η δεύτερη από 13.30 έως 20.00.

Τα προσόντα και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα περιγράφονται στην προκήρυξη του Δήμου Λαρισαίων που ενδεχομένως να εκδοθεί και την ερχόμενη βδομάδα. Να σημειωθεί τέλος πως με την εισήγηση της δημοτικής αρχής, διαφώνησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του ΚΚΕ, Π. Κρίκης και Γ. Παζιάνας σημειώνοντας την ανάγκη κάλυψης των θέσεων με μόνιμο προσωπικό, διαφωνώντας παράλληλα με την ελαστικοποίηση των σχέσεων εργασίας (δίμηνες συμβάσεις κλπ).

 

Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass