Το «ευχαριστώ» των Γ. Κατσιαντώνη και Γιώργου Αναγνωστόπουλου

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2019 15:52

Το δικό τους «ευχαριστώ» προς όλους όσοι τους στήριξαν, στις εκλογές, εξέφρασαν χθες δύο υποψήφιοι βουλευτές Λάρισας. Ο Γιώργος Κατσιαντώνης της Νέας Δημοκρατίας και ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος της Ένωσης Κεντρώων.

*Ο Γιώργος Κατσιαντώνης ανέφερε: «Φίλες και φίλοι, θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω για τους 12.000 και πλέον σταυρούς προτίμησης με τους οποίους με τιμήσατε. Ξεκινάμε όλοι μαζί με νέο πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να ανοίξουμε μια νέα σελίδα για το μέλλον της Ελλάδας, με όραμα και προοπτική ανάπτυξης! Θα είμαι δίπλα σε όλες και όλους σας, με όλες μου τις δυνάμεις, για να πορευτούμε με συναίνεση και σύμπνοια για το καλό του τόπου μας και της πατρίδας μας».

*Από την πλευρά του ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν περισσότερο από το 1/3 των σταυρών του κόμματος, καθώς και την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο της Λάρισας. Δυστυχώς οι συγκυρίες της πόλωσης και του δικομματισμού δεν ευνόησαν το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων. Σίγουρα λάθη έχουν γίνει κι από τη δική μας πλευρά και χρειάζεται αναστοχασμός και ανασύνταξη. Ο προσωπικός μου αγώνας έγινε με ήθος και τιμιότητα και είμαι περήφανος για αυτό. Γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι ψήφισαν Ένωση Κεντρώων μόνο γιατί πιστεύουν σε εμένα και ήθελαν να με στηρίξουν. Τους είμαι ευγνώμων.

Ελπίζω η νέα κυβέρνηση να φέρει κάτι διαφορετικό στον τόπο μας και να μην διαψευστούν γρήγορα οι προσδοκίες των ανθρώπων που τη στήριξαν.

Εννοείται θα είμαι παρών στις πολιτικές εξελίξεις και θα παραμείνω ενεργός πολίτης της χώρας και της πόλης μου. Καλή θητεία στους βουλευτές Λάρισας και πολύ περισσότερο στις νεοεκλεγείσες του νομού μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass