Μικροί κατασκηνωτές στον Ραδιοφωνικό σταθμό της Μητρόπολης

ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2019 15:42

Οι “Καλοκαιρινοί Ιχνηλάτες” του 25ου Δημοτικού Σχολείου και οι “Σουβλεροί Αχινοί“ του 3ου Νηπιαγωγείου Φιλιππούπολης επισκέφτηκαν τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης Λάρισας για να γνωρίσουν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής μιας εκπομπής.

Οι μικροί κατασκηνωτές πήραν για λίγη ώρα τον ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού, μίλησαν για τις εμπειρίες τους στο πρόγραμμα “Κατασκήνωση στην πόλη “ και είδαν πώς βγαίνει μια εκπομπή στον αέρα.

Στη συνέχεια, επισκέφτηκαν τον χώρο όπου ετοιμάζεται και διανέμεται το φαγητό για το συσσίτιο της Μητρόπολης, καθώς και τον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας. Η εκδρομή έκλεισε χαρούμενα με πικ νικ στον σκιερό προαύλιο χώρο του ναού. Τα παιδιά συνόδευσε η συντονίστρια του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη» και διευθύντρια Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών δράσεων, Σταυρούλα Μπαξεβάνου.

Υπενθυμίζουμε πως ο Δήμος Λαρισαίων ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη περίοδο λειτουργίας του προγράμματος “Κατασκήνωση στην πόλη – καλοκαίρι 2019” με πολλές δημιουργικές δράσεις και ψυχαγωγικά - προγράμματα και χάρισε την αύρα του καλοκαιριού σε χίλιους τριακόσιους ογδόντα μικρούς κατασκηνωτές που φιλοξενήθηκαν στις δομές του.

Μεθαύριο Δευτέρα 15 Ιουλίου ξεκινά η δεύτερη κατασκηνωτική περίοδος που θα φιλοξενήσει χίλια περίπου παιδιά, με διάρκεια από 15 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου. Το πρόγραμμα “Κατασκήνωση στην πόλη” λειτουργεί από τις 7:30 έως τις 15:00 με ώρα προσέλευσης 7:30 έως 8:30 και ώρα αποχώρησης από 14:00 έως 15:00. Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου τα παιδιά θα παρακολουθήσουν το πλήρες ημερήσιο πρόγραμμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass