Ανοιχτά σήμερα τα μαγαζιά λόγω των θερινών εκπτώσεων

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2019 15:34

Ανοιχτά καταστήματα, μόνο στα στενά όρια του αμιγούς εμπορικού κέντρου της Λάρισας, ήταν η εικόνα που διαμορφώθηκε χθες στην αγορά της Λάρισας.

Δεύτερο κατά σειρά Σάββατο, στο πλαίσιο του χρονικού διαστήματος που ορίζει η απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας για πενθήμερη καλοκαιρινή λειτουργία των καταστημάτων και παρατηρήθηκε ότι συντάχθηκε με αυτή μεγαλύτερη μερίδα εμπόρων απ’ ό,τι το προηγούμενο Σάββατο. Βέβαια, η «μεγάλη δοκιμασία» της αγοράς, όπου θα φανεί η στάση των Λαρισαίων εμπόρων απέναντι στην Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων θα είναι σήμερα, όπου τα μέλη του ΣΕΛΠΕ, πολυκαταστήματα και αλυσίδες θα είναι ανοικτά. Η πλειοψηφία των εμπόρων θα βρεθεί αντιμέτωπη με το δίλημμα αν θα πρέπει να λειτουργήσει τα καταστήματά της για να μην μονοπωλήσουν τους καταναλωτές οι διεθνείς και εγχώριες αλυσίδες της περιοχής. Ωστόσο σήμερα Κυριακή, πρώτη των εκπτώσεων, ο νόμος δίνει τη δυνατότητα στους εμπόρους να λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Ανεπίσημα η διοίκηση του ΕΣΛ μέσω της «Ε» είχε αφήσει να εννοηθεί πως ούτε και φέτος προτίθεται να προτείνει στα μέλη της να ανοίξουν, επειδή θεωρεί οξύμωρο το γεγονός να είναι το Σάββατο κλειστά και την επομένη ανοικτά. Πάντως χθες, ικανοποιητική μπορεί να χαρακτηριστεί η κίνηση των καταναλωτών στην αγορά της Λάρισας, αλλά άγνωστο είναι αν αυτό μεταφράστηκε αντίστοιχα και στα ταμεία των εμπορικών καταστημάτων που ήταν ανοιχτά.

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass