«Κόμμα αντοχής το ΚΚΕ σε συνθήκες πόλωσης»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2019 15:38

 «Το κόμμα μας επέδειξε αντοχή. Το ποσοστό του επιτεύχθηκε σε συνθήκες πόλωσης», τόνισε η Μαρία Γαβαλά θυμίζοντας ότι προεκλογικά προβλήθηκε στον λαό «το πραγματικό δίλημμα των εκλογών, δηλαδή το πόση δύναμη θα δώσει στο ΚΚΕ, που την επόμενη μέρα θα βρεθεί από τη μεριά της αντίστασης, απέναντι στην αντιλαϊκή επίθεση.

Από τη μεριά της αντεπίθεσης για τις σύγχρονες εργατικές - λαϊκές ανάγκες».

Χθες το βράδυ στο Φρούριο, η Τομεακή Επιτροπή Λάρισας του ΚΚΕ διοργάνωσε εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιούλη - τα καθήκοντα της επόμενης ημέρας». Την εκδήλωση άνοιξε ο Άγης Τριγάζης, μέλος της ΤΕ Λάρισας, ο οποίος καλωσόρισε τους καλεσμένους, ευχαρίστησε για τη συμβολή τους στις δύσκολες εκλογικές μάχες του περασμένου διαστήματος, και στη συνέχεια συντόνισε τη συζήτηση.

«Ήδη βρισκόμαστε στην επόμενη ημέρα», επισήμανε η γραμματέας της ΤΕ Λάρισας Μ. Γαβαλά, σημειώνοντας μεταξύ άλλων στην εισηγητική της ομιλία: «Το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών αποτύπωσε ένα νέο αρνητικό συσχετισμό με στόχο τη θωράκιση του συστήματος διακυβέρνησης με μεγαλύτερη σταθερότητα. Η δικαιολογημένη δυσαρέσκεια απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, που εκφράστηκε ως ένα βαθμό, στράφηκε εξαιτίας της πολιτικής του σε παλιότερες δοκιμασμένες αντιλαϊκές πολιτικές, ή και σε άλλες δυνάμεις αναχώματα στον γνήσιο λαϊκό ριζοσπαστισμό.

Όμως, όσοι δουλέψαμε για τη στήριξη του ΚΚΕ σε αυτές τις εκλογικές μάχες, ξέρουμε, το συναντήσαμε στις χιλιάδες συζητήσεις, ότι πολλοί εργαζόμενοι προχώρησαν σε αυτές τις επιλογές με "κρύα καρδιά", χωρίς ενθουσιασμό. Ξέρουμε ότι είναι χιλιάδες σήμερα όσοι -ακόμα και αν δεν έφτασαν μέχρι την κάλπη με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ- στέκονται θετικά απέναντι στο κόμμα μας, παρακολουθούν τις θέσεις μας, προβληματίζονται.

Η ανταπόκρισή σας, η συνέχεια στη συμπόρευση μέσα στους καθημερινούς αγώνες, μέσα στην ταξική πάλη θα συμβάλει ώστε να δυναμώνει το κίνημα, μέσα σε συνθήκες που όλα τα αστικά κόμματα καλλιεργούν στον λαό την ανάθεση, την αποχή και την απάθεια. Μπορούμε να συνεχίσουμε στον δρόμο που ανοίξαμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass