Η παράταξη των μεγάλων επιλογών και των μεγάλων πράξεων η ΝΔ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 24η ΙΟΥΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2019 15:14

«Διαχρονικά, η Νέα Δημοκρατία αποτελεί την παράταξη των μεγάλων επιλογών και των μεγάλων πράξεων. Η 24η Ιουλίου αποτελεί μια μέρα ορόσημο για την Πατρίδα μας. Σήμερα, λοιπόν, συμπληρώνονται 45 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στον τόπο μας».

Αυτό τόνισε, με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας Ν.Δ. κ. Χρήστος Καπετάνος, με αφορμή την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας και προσθέτει: «Το ρολόι έδειχνε 2 το πρωί της 24ης Ιουλίου, όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έγινε δεκτός στο Αεροδρόμιο από ένα τεράστιο πλήθος πολιτών, που τον χαιρετούσε κυριολεκτικά ως ελευθερωτή, ενώ στις 4 το πρωί ορκίστηκε πρωθυπουργός από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Σεραφείμ, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, στρατηγού Φαίδωνα Γκιζίκη. Ενδεικτικά του πνεύματος εθνικής ενότητας και ομοψυχίας, ήταν τα πρώτα μέτρα που ανακοίνωσε ο Καραμανλής για την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος, κατάργηση του στρατοπέδου της Γυάρου, απόλυση όλων των κρατουμένων, αμνήστευση όλων των πολιτικών αδικημάτων και απόδοση της ιθαγένειας στους πολίτες, από τους οποίους την είχε στερήσει η δικτατορία του 1967. Απτό αποτέλεσμα η αποκατάσταση της δημοκρατικής ομαλότητας, η διαμόρφωση κλίματος εθνικής ενότητας και η διεξαγωγή ομαλών εκλογών. Διαχρονικά, η Νέα Δημοκρατία αποτελεί την Παράταξη των μεγάλων επιλογών και των μεγάλων πράξεων. Σήμερα, η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, αποτελούν τους εγγυητές της σταθερότητας, της ανάπτυξης και της ευημερίας για την Ελλάδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass