Νέες εργασίες στις σήραγγες των Τεμπών

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2019 15:12

Σε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη νέα εθνική οδό και στις σήραγγες των Τεμπών προχωρά η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας με αφορμή την πραγματοποίηση των εργασιών ενσωμάτωσης του Συστήματος Διαχείρισης Συστημάτων (SCADA) των σηράγγων Τ1-Τ2 στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Αυτοκινητοδρόμου (IMMS).

Αναλυτικότερα, οι ρυθμίσεις αφορούν στο τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., από τον κόμβο Ευαγγελισμού (Χ/Θ 377+176) έως το νοτιότερο άκρο του κόμβου Πλαταμώνα (Χ/Θ 400+265), από μεθαύριο Τρίτη 30 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 1η Αυγούστου, καθημερινά από ώρα 22:00 έως ώρα 06:00 της επόμενης, καθώς και την Τρίτη 6 Αυγούστου από ώρα 22:00 έως ώρα 06:00 της επόμενης.

Οι ρυθμίσεις αφορούν σε ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του Αυτοκινητοδρόμου και στις δύο κατευθύνσεις, από τον Α/Κ Ευαγγελισμού (Χ/Θ 377+176) έως το νοτιότερο άκρο του Α/Κ Πλαταμώνα (Χ/Θ 400+265) του Α.Θ.Ε., και εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass