Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2019 15:08

Διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία στην Παναγούλη

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, απαγορεύεται η διέλευση κάθε οχήματος στην οδό Παναγούλη και συγκεκριμένα στο τμήμα της μεταξύ των οδών Παπακυριαζή και Κοραή, την Κυριακή 4 Αυγούστου κατά τις ώρες από 07:30 έως 09:00, λόγω εκτέλεσης εργασιών με γερανοφόρο όχημα.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν ενδεικτικά μέσω των οδών Παπακυριαζή και Κοραή.

Συνεδριάζει απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα στις 9 το βράδυ. Στη συνεδρίαση θα εξετασθούν τρέχοντα θέματα διαφόρων υπηρεσιών.

Αιμοδοσία στον Αγιόκαμπο την Πέμπτη

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών επαρχίας Αγιάς «Ο Άγιος Αντώνιος» διοργανώνει αιμοδοσία στον Αγιόκαμπο. Για τον σκοπό αυτό την Πέμπτη 1η Αυγούστου, από τις 9 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι, κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας θα βρίσκεται μπροστά από το café «Old School». Επίσης, ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Γυναικών Γερακαρίου για την προσφορά εδεσμάτων στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο Γερακάρι.

Συλλήψεις φυγόποινων  σε Τύρναβο και Λιβάδι

Από αστυνομικούς του Τμήματος Τυρνάβου συνελήφθη χθες ένας 27χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούν βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου και διάταξη του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κλοπή, καθώς και δύο αποφάσεις δικαστηρίων και συγκεκριμένα μία του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας και μία του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με συνολική ποινή κάθειρξης 7 ετών και φυλάκισης 6 μηνών για ληστεία, κλοπή, απλή σωματική βλάβη και παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Χθες το πρωί, επίσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ελασσόνας συνελήφθη στο Λιβάδι ένας 27χρονος, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματική ποινή 4.500 ευρώ, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

ΑΠΟ ΤΗ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟ

Ηθελαν να πετάξουν με πλαστά έγγραφα

Στον Κρατικό Αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλμυρού, συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας 29χρονος, ένας 26χρονος, ένας 18χρονος και μία 26χρονη που συνόδευε το ανήλικο τέκνο της, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό το Ντίσελντορφ, επιδεικνύοντας, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass