Χαμόγελα στην εκδήλωση λήξης για την «Κατασκήνωση στην Πόλη»

Στις 19 Αυγούστου ξεκινά η γ' περίοδος του προγράμματος

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2019 21:37

Παιδικές φωνές και χαμόγελα, πλημμύρισε o χώρος του Αλκαζάρ, αφού εκατοντάδες παιδιά συμμετείχαν στην εκδήλωση του Δήμου Λαρισαίων για την ολοκλήρωση της πρώτης και δεύτερης περιόδου του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη». Το πρόγραμμα

«Κατασκήνωση στην Πόλη» διοργανώνεται από τον Δήμο Λαρισαίων σε συνεργασία με φορείς της πόλης και αφορά στη δημιουργική απασχόληση παιδιών, ηλικίας από 6 έως 12 ετών, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Φέτος στο πρόγραμμα συμμετείχαν περίπου 2.200 παιδιά και στις τρεις κατασκηνωτικές περιόδους. Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις δομές του Δήμου, αλλά και το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών και των ΚΔΑΠ του Δήμου, που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία του προγράμματος, αλλά και όλους τους φορείς της πόλης που το στηρίζουν. Όπως τόνισε επίσης, το πρόγραμμα είναι πρωτοποριακό για τον χώρο της Αυτοδιοίκησης και σημείωσε ότι αποτελεί καθήκον του Δήμου η στήριξη των παιδιών και των οικογενειών με κάθε δυνατό τρόπο. Μετά τους χαιρετισμούς τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα έπαιξαν, τραγούδησαν και χόρεψαν. Σημειώνεται ότι την «Κατασκήνωση στην Πόλη» παρακολούθησαν και παιδιά οικογενειών που μετέχουν στο πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων σε διαμερίσματα. ΑΡΧΙΖΕΙ Η Γ' ΠΕΡΙΟΔΟΣ Εν τω μεταξύ, στις 19 Αυγούστου θα ξεκινήσει η γ’ περίοδος του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη», η οποία θα ολοκληρωθεί στις 6 Σεπτεμβρίου. Η τρίτη περίοδος θα υλοποιηθεί σε 8 σημεία της πόλης και ειδικότερα: Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο (Κουμουνδούρου 17-19), περιοχή κέντρου , στο 5ο Δημοτικό Σχολείο (Χρυσοχόου 2- Άγιος Κωνσταντίνος), στο 12ο Δημοτικό Σχολείο (Αρκαδίου 38- Άγιος Γεώργιος), στο ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων (Γεωργιάδου 33)- μαζί με το 33ο Δημοτικό Νέας Σμύρνης, στο 14ο Δημοτικό Σχολείο (Γερουλάνου 2- Ιπποκράτης)- μαζί με το 1ο Δημοτικό Γιάννουλης, στο 25ο Δημοτικό Σχολείο (Φιλιππούπολη), στο 19ο Δημοτικό Σχολείο (Ακαρνανίας 32- Χαραυγή), στο 44ο Δημοτικό Σχολείο (Αγίας Λαύρας 22), περιοχή Ν. Πολιτείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass