Μια ακόμη «ατομική» φυτεία στη Μελιβοία...

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 22ΧΡΟΝΟΣ

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2019 15:14

Μια ακόμη… «ατομική» φυτεία εντόπισε το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. στη Μελιβοία του Δήμου Αγιάς, με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας να συλλαμβάνουν έναν 22χρονο Αλβανό υπήκοο.

Αναλυτικότερα όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, εντοπίστηκε ακόμη μία φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αγιάς Λάρισας.

Ειδικότερα, χθες πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίστηκε η φυτεία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με πυκνή βλάστηση, αποτελούμενη από 8 καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,1 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Για την υπόθεση, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην ίδια περιοχή, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 22χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Από τον χώρο της φυτείας, την κατοχή του δράστη αλλά και κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, κατασχέθηκαν συνολικά ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και διάφορα καλλιεργητικά σύνεργα (βαρέλι, λάστιχο κ.ά.)».

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass