«Καθοριστικός ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης»

ΜΠΙΖΙΟΥ: ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2019 16:26

Ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά γρανάζια της κρατικής μηχανής και της κοινωνίας υποστηρίζει σε δήλωσή της η βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου με αφορμή τις ορκωμοσίες των νέων Δημοτικών Αρχών στον νομό, ευχόμενη σε όλους όσοι αναλαμβάνουν στα χέρια τους την ευθύνη διακυβέρνησης των δήμων του ν. Λάρισας "καλή δύναμη, σύνεση και αποφασιστικότητα".

"Ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως τονίζει, αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά γρανάζια, όχι μόνο στη λειτουργία της συνολικότερης κρατικής μηχανής αλλά και στην επίτευξη κοινωνικής ισορροπίας. Είναι ο θεσμός που βρίσκεται πιο κοντά στις ανάγκες και στα προβλήματα των πολιτών, εξ ου και το μεγάλο βάρος που αναλαμβάνουν οι νέοι τοπικοί άρχοντες. Η κυβέρνηση της ΝΔ με το πρώτο της κιόλας νομοσχέδιο δίνει στις νέες δημοτικές αρχές την ευκαιρία να προσπεράσουν τους σκοπέλους που δημιουργήθηκαν με τον νόμο της απλής αναλογικής της προηγούμενης κυβέρνησης και έτσι μπορούν απερίσπαστα να εφαρμόσουν το πρόγραμμα για το οποίο εκλέχθηκαν από τους πολίτες. Ως βουλευτής του νομού Λάρισας και με ιδιαίτερη αγάπη και ενδιαφέρον για τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα βρίσκομαι στο πλευρό κάθε Δήμου και Δημάρχου του νομού, δίνοντας τη μάχη εντός Κοινοβουλίου, ώστε να επιλύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες. Καλή αρχή και αποδοτική συνέχεια σε όλους".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass