Αναζήτηση διαμερισμάτων για άστεγους στη Λάρισα

Η ΔΗ.Κ.Ε.Λ. καλεί τους ενδιαφερομένους που επιθυμούν να ενοικιάσουν σπίτια

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2019 15:09

Ξεκίνησε από τον Δήμο Λαρισαίων η αναζήτηση στέγης, για τη φιλοξενία άστεγων Λαρισαίων. Το πρόγραμμα υλοποιεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) η οποία σε ανακοίνωσή της «καλεί όλους τους συμπολίτες μας που επιθυμούν να ενοικιάσουν σπίτια για τη φιλοξενία αστέγων να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα γραφεία της ΔΗΚΕΛ.

Οι κατοικίες που θα εκμισθωθούν για την προσωρινή φιλοξενία των αστέγων θα πρέπει να βρίσκονται κατά προτεραιότητα εντός της πόλης της Λάρισας και να προσφέρουν ικανοποιητικό επίπεδο διαβίωσης. Αποκλείονται υπόγεια-ημιυπόγεια και αποθήκες. Πιο συγκεκριμένα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των σπιτιών θα πρέπει να είναι: από 20 έως 55 τ.μ. Η διάρκεια της σύμβασης είναι για 18 μήνες. Η επιδότηση ενοικίου καλύπτεται εξολοκλήρου από τη χρηματοδότηση του προγράμματος καθώς και ο εξοπλισμός των διαμερισμάτων και τα λειτουργικά έξοδα για λογαριασμούς ΔΕΚΟ. Το ύψος του ενοικίου κυμαίνεται στα 180 ευρώ».

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με τα γραφεία της ΔΗΚΕΛ στα τηλέφωνα: 2410-661727 και 2410-663085, με τον κ. Θυμούλια Απόστολο, τις ώρες: 09:00 – 14:00 ή στα γραφεία της ΔΗΚΕΛ, οδός Ηπείρου 96-98 , 2ος όροφος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass