Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2019 15:14

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας

Την Πέμπτη 29 Αυγούστου και ώρα 8.30 μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας ενώ την ίδια μέρα θα προηγηθεί (στις 7.15 μ.μ.) ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την έγκριση Ισολογισμού, Ταμειακού Απολογισμού και Αποτελεσμάτων Χρήσης, έτους 2018 του Δήμου Λαρισαίων.

 

------------------

 

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο «Εργαστήρι Ζωής»

Το «Εργαστήρι Ζωής» του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και της Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λάρισας Ο.ΚΑ.ΝΑ. θα ανοίξει τις πόρτες του και φέτος τον Οκτώβριο για το κοινό της Λάρισας με τα εξής τμήματα:

Για παιδιά: Εικαστικά, Παραμύθι, Θεατρική Παιδεία, Χορός.

Για εφήβους: Εικαστικά, Φωτογραφία, Mixtape, Θεατρική Παιδεία, Χορός, Δημιουργική Γραφή.

Για ενήλικες: Θέατρο, Δημιουργική Γραφή, Ιστορία – Πολιτισμός, Φωτογραφία, Εθελοντισμός, Χορωδία.

Η συμμετοχή όλων των παιδιών, των εφήβων και των ενηλίκων είναι δωρεάν και οι εγγραφές στα τμήματα του «Εργαστηρίου Ζωής» έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται καθημερινά (από Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι, στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης Λάρισας (Μανωλάκη 11, 2ος όροφος). Για περισσότερες πληροφορίες: 2410-555.935.

 

------------------

 

Τελευταία συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου

Μεθαύριο Τετάρτη 28 Αυγούστου στο Περιφερειακό Μέγαρο και συγκεκριμένα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, θα λάβει χώρα το τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο για τη θητεία που κλείνει στα τέλη του μήνα. Η συνεδρίαση, που θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα, έχει αρκετά θέματα ημερήσιας διάταξης αλλά περιλαμβάνει και μια επερώτηση της Περιφερειακής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας» σχετικά με τη συνέχιση της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ. Εκτός των άλλων θα υπάρξει και η τριμηνιαία έκθεση εκτέλεσης του Προϋπολογισμού 2019 (Β’ Τρίμηνο) της οποίας εισηγητής θα είναι ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός.

 

------------------

 

Το νέο ΔΣ Μορφωτικού Ραψάνης

Σε σώμα συγκροτήθηκε προχθές Σάββατο, μετά τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 11/8/2019 το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Ραψάνης. Ειδικότερα η νέα διοίκηση έχει ως εξής:

Πρόεδρος Καλλιόπη Γαζέτα, αντιπρόεδρος Ιωάννης Χτενάς, γραμματέας Ευαγγελία Βλαχοστέργιου, ταμίας Βασίλειος Γιαννούκας, ειδ. γραμματέας Θεμιστοκλής Γκλιάος, έφορος δημοσίων σχέσεων Νικόλαος Φράντζιος και μέλος Κωνσταντίνος Τσικούρας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass