Προφεστιβαλικές δραστηριότητες ΚΝΕ στη Θεσσαλία

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΥΡΝΑΒΟ, ΕΛΑΣΣΟΝΑ, ΑΛΜΥΡΟ, ΛΑΥΚΟ, ΒΟΛΟ, ΑΡΔΑΝΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2019 16:27

Η Οργάνωση Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ, με ένα πλούσιο πρόγραμμα προφεστιβαλικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων τις επόμενες μέρες, προετοιμάζεται για την επιτυχία των κεντρικών εκδηλώσεων του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή» στην περιοχή.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων κατά περιοχή περιλαμβάνει: Λάρισα: Σήμερα Τετάρτη 28 Αυγούστου στον Τύρναβο. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία από τον Αχιλλέα Σίμο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και συναυλία. Επίσης θα πραγματοποιηθεί παιχνίδι για μαθητές Γυμνασίου. Μεθαύριο Παρασκευή 30 Αυγούστου στην Ελασσόνα. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία από τον Παναγιώτη Κοδέλα, μέλος του ΓΠ Θεσσαλίας της ΚΝΕ και λαϊκό γλέντι. Επίσης θα πραγματοποιηθεί τουρνουά πινγκ-πονγκ και παιχνίδι για μαθητές Γυμνασίου.

Στη Μαγνησία: μεθαύριο Παρασκευή 30 Αυγούστου στον Λαύκο. Προβολή της ταινίας «Ο δρόμος μας» και χαιρετισμός από τον Αποστόλη Στεργιόπουλο, μέλος του ΓΠ Θεσσαλίας της ΚΝΕ. Την Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη στον Αλμυρό. Προβολή ταινίας και ομιλία από τον Κώστα Αγγελίνα, γραμματέα του ΤΣ Μαγνησίας της ΚΝΕ. Την Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη στο Πολυτεχνείο Βόλου. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει συζήτηση για τις εξελίξεις στα πανεπιστήμια και τις θέσεις του ΚΚΕ και συναυλία με φοιτητικά συγκροτήματα.

Στα Τρίκαλα την Κυριακή 1 Σεπτέμβρη στο Αρδάνι. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει συζήτηση για το σχολείο και τις θέσεις της ΚΝΕ με ομιλήτρια τη Στέλλα Κριμνιώτη, μέλος του ΓΠ Θεσσαλίας της ΚΝΕ και προβολή βίντεο. Στην Καρδίτσα το Σάββατο 31 Αυγούστου στο Παυσίλυπο. Το ΤΣ Καρδίτσας της ΚΝΕ διοργανώνει παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού για μαθητές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass