ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων στο ΕΚΛ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2015 7:44

Η Επιτροπή Λαϊκής Αλληλεγγύης Ν. Λάρισας, που συγκροτήθηκε από το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, την ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και την Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ), λειτουργεί με έδρα το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6, τηλέφωνο 2410 -250708, FAX 2410 257758).

Ανάμεσα σε μια σειρά δράσεις της, οργανώνει από μεμονωμένους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες, αλλά και από φορείς ή επιχειρήσεις τη συγκέντρωση:

Α) Τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως (αλεύρι, λάδι, όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, διάφορα τρόφιμα σε κονσέρβες, κ.α.)

Β) Φάρμακα που διατηρούνται εκτός ψυγείου, κυρίως (αντι-υπερτασικά, αντιβιοτικά, αντιφλεγμονώδη, παυσίπονα, για διαβητικούς, για χρόνιες παθήσεις, κ. α).

Καλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα, ακόμα και από το υστέρημά τους, να συμβάλουν σ’ αυτή την προσπάθεια. Η παράδοση των παραπάνω ειδών γίνεται στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, και τις ώρες 9 π. μ. έως 2 μ.μ. και 7 - 9 μ.μ.

Ό,τι θα συγκεντρωθεί θα διατίθεται κατά προτεραιότητα ανάλογα με τις ανάγκες και φυσικά σε ποσότητες που θα είναι δυνατόν να δοθούν, μέσω της καταγραφής που θα κάνουν τα Σωματεία και οι Λαϊκές Επιτροπές σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη (άποροι, άνεργοι, απλήρωτοι, κ.λπ.).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass