Διήμερο εκδηλώσεων των Θερμοϋδραυλικών

ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ «ΥΔΡΩ-ΝΕΣΥΘΕΡΜ»

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2019 15:22

Τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του, γιορτάζει ο Συνεταιρισμός Θερμοϋδραυλικών Λάρισας - ΥΔΡΩ ΝΕΣΥΘΕΡΜ, με εκδηλώσεις που διοργανώνει την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019.

Στη διάρκειά τους θα τιμηθούν για την προσφορά τους στον Συνεταιρισμό οι διατελέσαντες πρόεδροι και γενικοί διευθυντές του.

Το Σάββατο, στο Επιμελητήριο Λάρισας θα γίνει ημερίδα (11 π.μ.- 2 μ.μ.), με θέμα τη διαχείριση των υδάτινων πόρων και την εξοικονόμηση ενέργειας. Στο πλαίσιο αυτής θα παρουσιαστούν οι εξής εισηγήσεις:

- «Η Περιβαλλοντική διάσταση της διαχείρισης των δικτύων ύδρευσης». Εισηγήτρια: Δρ. Σταυρούλα Τσιτσιφλή, χημικός μηχανικός.

- 13:15-13:40 «Νερό και Φωτιά: Ομόρροπα αντικρουόμενες δυνάμεις ανάπτυξης». Εισηγητής : Δρ. Ιωάννης Ανυφαντής, ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών MEng, MSc, PhD, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Θα προηγηθούν χαιρετισμοί του προέδρου του Δ.Σ., του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, του δημάρχου Λαρισαίων, του προέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας και του ΤΕΕ Κ-Δ Θεσσαλίας, καθώς και προμηθευτών και χορηγών οι οποίοι και θα βραβευτούν από τη διοίκηση. Ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με τη βράβευση των διατελεσάντων προέδρων και γεν. διευθυντών του Συνεταιρισμού.

Και τις δύο ημέρες η «ΥΔΡΩ- ΝΕΣΥΘΕΡΜ» θα βρίσκεται στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας (7-9 μ.μ.) και θα ενημερώνει τους Λαρισαίους για τη λειτουργία της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass