Σχολικά είδη σε άπορες οικογένειες

ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΕΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2019 16:41

Την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 ο Κοινωνικός Λειτουργός και Ομάδα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παρέλαβαν δωρεά σε σχολικά είδη (τσάντες και τετράδια) από κατάστημα σχολικών-παιχνιδιών της Λάρισας.

Η Κοινωνική Υπηρεσία την επομένη με τη βοήθεια των εθελοντών, αφού μετέφεραν τα σχολικά είδη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ε.Ε.Σ. μοίρασε τα παραπάνω είδη σε μαθητές αδύναμων οικονομικά οικογενειών. Επίσης σχολικά είδη προσέφερε η Κοινωνική Υπηρεσία του Ε.Ε.Σ. και σε κοινωνικές Δομές όπως το Παράρτημα ΡΟΜΑ του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων για την κάλυψη αναγκών μαθητών ΡΟΜΑ, αλλά και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών για την κάλυψη μαθητών απόρων οικογενειών του Δήμου.

Οι Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Ε.Ε.Σ.Περ.Τμ. Λάρισας έχουν δημιουργήσει μια μακροχρόνια παράδοση προσφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας σε αδύναμες κοινωνικά ομάδες (παιδιά, ηλικιωμένoυς, άτομα με ειδικές ανάγκες, ψυχικά ασθενείς, οικογένειες σε κρίση, άστεγους κ.ά.), εργάζονται για τη συγκέντρωση, τη δεματοποίηση και τη διανομή ειδών πρώτης ανάγκης που προσφέρονται σε οικογένειες και σε μεμονωμένα άτομα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass