«Δεν ήταν ομόφωνη η εκλογή προέδρου του Δ.Σ. Κιλελέρ»

Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»ΑΠΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2019 22:04

«Δεν ήταν ομόφωνη η εκλογή προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλελέρ» δηλώνει στην «Ε» ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του Δήμου Κιλελέρ κ. Βασίλης Σταμουλάκης, καθώς, όπως υποστηρίζει, η δημοτική παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» απείχε από αυτή τη διαδικασία.

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει τα εξής: «Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κιλελέρ απείχε από τη διαδικασία της ψήφισης του Προεδρείου και των Επιτροπών (Οικονομικής και Ποιότητα Ζωής) του νέου Δημοτικού Συμβουλίου δηλώνοντας έτσι την αντίθεσή της στον αστικό αντιδημοκρατικό αντιλαϊκό θεσμό της Τοπική Διοίκησης και στη φιέστα της ορκωμοσίας που προηγήθηκε.

Ο Δήμαρχος με την πλειοψηφία και οι άλλες παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο δηλώνοντας υποκριτικά «δημοκρατικότητα» και «συμμετοχικότητα», όμως τα κόμματα που τους στηρίζουν ψήφισαν αυτό το θεσμικό πλαίσιο, οι παρατάξεις τους κεντρικά το στηρίζουν και στο Δημοτικό Συμβούλιο το δέχτηκαν, που δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων αλλά τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και οι δύο κοινοτικοί σύμβουλοι του Δήμου που εκλέχτηκαν με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζεται από το ΚΚΕ, δηλώνουμε με βάση την τιμή και τη συνείδησή μας πως στο πλαίσιο της συμμετοχής μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα δύο κοινοτικά συμβούλια, αλλά και έξω από αυτά, θα υπηρετούμε και θα υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα και τις ανάγκες του λαού, κόντρα στο κεφάλαιο, την κυβέρνηση, την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική της Δημοτικής Αρχής».

 

 

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass