Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2019 15:06

Γιορτή πολυτέκνων για τα «πρωτάκια»
Εκδήλωση για τα παιδιά, που θα φοιτήσουν στην πρώτη τάξη του Δημοτικού Σχολείου, οργανώνει ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων, αύριο Σάββατο, ώρα 18:00, στο αναψυκτήριο του πάρκου Αγίου Αντωνίου.

Δεξίωση αποφοίτων 2ου Λυκείου Λαρ.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, η Διεύθυνση και ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Λυκείου Λάρισας οργανώνουν αποχαιρετιστήρια δεξίωση για τους αποφοίτους της σχολικής χρονιάς 2018-2019, την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, στον χώρο του σχολείου. Όπως ανακοινώθηκε «Σκοπός της εκδήλωσης είναι να μοιραστούν τη χαρά της επιτυχίας τους, που φέτος άγγιξε το 96% και να τους ευχηθούν μια ευτυχισμένη και δημιουργική ενήλικη ζωή».

Εκδήλωση την Κυριακή στον «Ξερόλακκα» Καρυάς Ολύμπου
Η εκδήλωση προς τιμήν της ορκωμοσίας των πρώτων αντάρτικων ομάδων του ΕΛΑΣ στις 20 Ιούλη 1942 που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τα παραρτήματα Λάρισας και Ελασσόνας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, φέτος θα γίνει μεθαύριο Κυριακή 8 Σεπτέμβρη στις 11 π.μ. στον «Ξερόλακα» Καρυάς Ολύμπου.  Θα ναυλωθεί λεωφορείο από το παράρτημα Λάρισας και θα αναχωρήσει από την πλατεία Εβραίων, Κυριακή 8 Σεπτέμβρη, στις 9 το πρωί. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται στο τηλέφωνο του Παραρτήματος Ν. Λάρισας 2410-252.611.

Εθελοντές αναζητεί η εταιρεία Alzheimer
Η Εταιρεία Νόσου Alzheimer Λάρισας (ΕΕΝΑΛ), ενόψει της νέας περιόδου 2019-2020 λειτουργίας του Κέντρου Alzheimer Λάρισας, ζητεί εθελοντές - εθελόντριες, ειδικότητας Νοσηλευτικής και Ψυχολογίας. Πληροφορίες: Ελένη Καμπούρα – Νιφλή, τηλέφωνα: 2410-281.999 και 6938-805.781

Αιμοδοσία Κυνηγετικού Συλλόγου Ελασσόνας
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ελασσόνας διοργανώνει αιμοδοσία την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 από τις 9:00 π.μ. μέχρι τη 1:00 μ.μ. Για τον σκοπό αυτό, στην Κεντρική πλατεία, κάτω από τα γραφεία του συλλόγου (βρίσκονται πάνω από τα ΚΑΠΗ) θα βρίσκεται κινητή μονάδα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου καλούν όλους τους κυνηγούς – μέλη, αλλά και όποιον πολίτη επιθυμεί να συμμετάσχει στην Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Τράπεζας Αίματος που έχει δημιουργηθεί.

Αιμοδοσία από τον Πολιτιστικό Σύλ. Αλκαζάρ
Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιήσει σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλκαζάρ, στα γραφεία του Συλλόγου, Βίτσι 1 και κατά τις ώρες από 9 π.μ. έως 1 μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αχιλλέα Μεταξιώτη στο τηλέφωνο 6972-164.675.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass