Είδη ατομικής υγιεινής στο Α.Τ. Λάρισας

ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ε.Ε.Σ.

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2019 15:22

Υλική βοήθεια (είδη ατομικής υγιεινής -καθαριότητας) με σκοπό να δοθούν στους κρατούμενους του Τμήματος (αλλοδαπούς και ημεδαπούς) προσέφερε πρόσφατα η Κοινωνική Υπηρεσία και εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λάρισας μετά από αίτημα του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας.

Τα είδη, αφού συγκεντρώθηκαν σε πακέτα από εθελοντές της ομάδας κινητοποίησης και αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών του Ε.Ε.Σ., μεταφέρθηκαν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Ε.Ε.Σ Λάρισας στο Αστυνομικό Τμήμα και τα παρέλαβε ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας Αστυνόμος Αθανάσιος Μπαντής, ο οποίος ευχαρίστησε την Κοινωνική Υπηρεσία και τους Εθελοντές για τη βοήθεια αυτή.

Ο Ε.Ε.Σ. Λάρισας με ανακοίνωσή του καλεί τους πολίτες της Λάρισας να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα υποδήματα ανδρικά σε πολύ καλή κατάσταση, ανδρικά εσώρουχα (καινούρια), είδη ατομικής υγιεινής(σαμπουάν, σαπούνια, ξυριστικά κ.λπ.), πετσέτες, ξηρά τροφή (κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα κ.λπ.) με σκοπό να δοθούν και αυτά σε κρατούμενους, άστεγους, ασθενείς που φιλοξενούνται σε Νοσοκομεία της πόλης και άλλες κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

Όποιος επιθυμεί να προσφέρει τα παραπάνω είδη, μπορεί να απευθύνεται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Ε.Ε.Σ. Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας, οδός -Μ. Αλεξάνδρου 7 και στο τηλέφωνο 2410-532.250 ώρες από 08:00 π.μ. έως 14:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass