«Νέο τουριστικό προϊόν το Ογκολογικό Κέντρο»

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΑΝΤΑΡΣΙΑ

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2019 15:20

Δριμεία κριτική στον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό για το θέμα της ΑΓΕΤ ασκεί με ανακοίνωσή της η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της «όσο περνάει ο καιρός, ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός ξεδιπλώνει το μεγάλο του όραμα για τη Θεσσαλία.

Αφού στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 28ης Αυγούστου μας πληροφόρησε πως ο σχεδιασμός για τη δημιουργία εργοστασίων επεξεργασίας RDF-SRF σε όλη τη Θεσσαλία (βλ. ΠΕΣΔΑ 2016) δεν έχει σχέση με την καύση σκουπιδιών και την ΑΓΕΤ, αλλά με την προοπτική εξαγωγής σκουπιδιών (ώστε να ξεχειλίσουν οι τσέπες των εδώ εργολάβων, επιχειρηματιών κοκ και να μεταφερθεί το πρόβλημα σε άλλο μέρος του πλανήτη), με τη συνέντευξή του στην ΕΡΤ Λάρισας επιχειρεί να μας «καθησυχάσει», ως Καίσαρας που τον χαιρετούν οι μελλοθάνατοι, ενώ φυσικά προτρέχει να θέλξει και όσους επιβιώσουν με οικονομικά κίνητρα! Με τη δημιουργία του κέντρου αντιμετώπισης του καρκίνου, λοιπόν, δε θα αντιμετωπίζουμε απλά τα θύματα των παρενεργειών της καπιταλιστικής κερδοφορίας της περιοχής μας, αλλά θα δημιουργήσουμε και νέο τουριστικό προϊόν με την εισαγωγή θυμάτων από όλη τη νοτιοανατολική Ευρώπη! Ο πόνος, η αρρώστια και ο θάνατος γίνονται κερδοφόρα σε κάθε εκδοχή τους! Ο κ. Αγοραστός όσο και αν αρέσκεται να λέει πως εγκαινιάζει μια νέα εποχή, δεν αποτελεί τίποτα άλλο παρά έναν πιστό υποστηρικτή της επιστροφής στο κοινωνικό σκοτάδι που εισήγαγαν τα μνημόνια, θεμελίωσαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις και οι διαχειριστές του τοπικού κράτους έρχονται να εφαρμόσουν».
Και η ανακοίνωση της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία καταλήγει: «Οι μεγάλες κοινωνικές συγκρούσεις, για τις οποίες μίλησε το προηγούμενο διάστημα η Αριστερή Παρέμβαση, είναι εδώ. Η μάχη διεξάγεται τώρα ενάντια στο αστικό κατεστημένο, σε πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, σε εκείνους που είναι έτοιμοι να επελάσουν κατά της ανθρώπινης ζωής και της φύσης. Εμείς δηλώνουμε πως σηκώνουμε το γάντι αυτής της αναμέτρησης και καλούμε τον λαό της Θεσσαλίας σε μαζικό μαχητικό αγώνα για τη γη και την ελευθερία του. Η συνέχεια στους δρόμους!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass