Νύχτα κινηματογράφου παρέα με το ολόγιομο φεγγάρι

ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΒΡΥΣΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2019 16:24

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Φαρσάλων, στην προσπάθειά του, να ξαναζωντανέψει το θερινό σινεμά στην επαρχία Φαρσάλων, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την πρώτη του κινηματογραφική προβολή στον προαύλειο χώρο του Σχολικού Μουσείου στα Βρυσιά Φαρσάλων, παρέα με το ολόγιομο φεγγάρι του Σεπτέμβρη. Η ταινία που προβλήθηκε ήταν «Η Ρόζα της Σμύρνης», μια ελληνική ταινία του 2016, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κορδέλλα και σενάριο της Χριστίνας Λαζαρίδη, η οποία ήταν βασισμένη στο βιβλίο «Ισμαήλ και Ρόζα» του Γιάννη Γιαννέλλη-Θεοδοσιάδη.


Η συγκεκριμένη κίνηση βρήκε ένθερμους υποστηρικτές, θεατές, εθελοντές και χορηγούς της βραδιάς κινηματογράφου. «Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι, μες στα θερινά τα σινεμά, νύχτες που περνούν, που δεν θα ξανάρθουν, με αγιόκλημα και γιασεμιά…», με αυτά τα λόγια καλωσόρισε η πρόεδρος του συλλόγου των Ενεργών Πολιτών Φαρσάλων κ. Δέσποινα Πρεκατέ, όλους όσοι έσπευσαν να παρακολουθήσουν την ταινία, σε μια όμορφη βραδιά, με φόντο την πανσέληνο, την πρώτη κινηματογραφική προβολή που διοργάνωσε ο δραστήριος φαρσαλινός σύλλογος, στο Σχολικό Μουσείο στα Βρυσιά Φαρσάλων και συνέχισε λέγοντας: «Μπορεί εδώ σήμερα να μην υπάρχει το άρωμα του γιασεμιού από το θερινό σινεμά της νιότης μας, νομίζω όμως ότι οι ανθισμένες τριανταφυλλιές και το πανέμορφο πετρόχτιστο κτίριο του σχολικού μας μουσείου, δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον γι΄ αυτή την πρώτη μας ενέργεια για να ζωντανέψουμε το θερινό σινεμά...».
Την ταινία παραχώρησε η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, με την άδεια του σκηνοθέτη Γιώργου Κορδέλλα. Απαντες αποχώρησαν στο τέλος της προβολής ευχαριστημένοι, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη προβολή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass