Πρόγραμμα του ANIMUS στο Λαογραφικό

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ Ι. ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2019 16:16

Πραγματοποιήθηκε προχθές στις εγκαταστάσεις της Γενικής Κλινικής Κυανούς Σταυρός του Ομίλου ANIMUS συνάντηση του αντιπροέδρου του Ομίλου ANIMUS και του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών κ. Γιάννη Νταβέλη με τη διευθύντρια του Λαογραφικού Ιστορικού Μουσείου Λάρισας κα. Φανή Καλοκαιρινού, όπου συζητήθηκαν δράσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν με τη σύμπραξη του Ομίλου ANIMUS και του Λαογραφικού Ιστορικού Μουσείου Λάρισας.

Η συνάντηση αυτή προέκυψε ως συνέχεια της σύσκεψης του αντιδημάρχου Πολιτισμού και Επιστημών κ. Παναγιώτη Σάπκα, της διευθύντριας του Λαογραφικού Ιστορικού Μουσείου Λάρισας κα. Φανής Καλοκαιρινού και της υπεύθυνης των Δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ΚΑΑ ANIMUS κα. Ειρήνης Κουκουράβα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης προγραμματίστηκε η φιλοξενία του προγράμματος «ANIMUS Kids Experience Learn&Play» στον χώρο του μουσείου, προσαρμοσμένο κατάλληλα, καθώς και επισκέψεις των συνεργατών του μουσείου στον χώρο του Κέντρου Αποκατάστασης, δημιουργώντας σε συνεργασία με το Τμήμα Ψυχολογικής Υποστήριξης και Κοινωνικής Υπηρεσίας, ομάδες δημιουργικής απασχόλησης, όπως ομάδες μαγειρικής με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, ομάδες γνωριμίας με την τέχνη των σταμπωτών, κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass