Προσλήψεις στον ΕΛΓΟ «Δήμητρα»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2019 15:26

Ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ» (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ), Ν.Π.Ι.Δ., προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 14 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ.) Ιωαννίνων, Λάρισας και Καλαμπάκας που εδρεύουν στους νομούς Ιωαννίνων, Λάρισας και Τρικάλων και των Εργαστηρίων Ελέγχου Ποιότητας Γάλακτος Αχαΐας και Ρεθύμνου που εδρεύουν στους νομούς Αχαΐας και Ρεθύμνης, του ΕΛ.Γ.Ο. – ΔΗΜΗΤΡΑ. Συγκεκριμένα στην ΕΠΑ.Σ. Λάρισας θα προσληφθούν 4 εργαζόμενοι για ισάριθμες θέσεις ΔΕ Φυλάκων, διάρκειας 9 μηνών.

Όπως διευκρινίζεται στην προκήρυξη (δημοσιεύεται σήμερα στην «Ε» σε άλλη σελίδα) «ως κατώτατο όριο ηλικίας διορισμού ορίζεται το 18ο και ως ανώτερο το 65ο για όλες τις κατηγορίες. Οι υποψήφιοι να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα. Οι προσλήψεις θα γίνουν σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/94 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στα γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας, απευθύνοντάς τη στη Γενική Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού: υπόψιν κας Ελένης Ασημακοπούλου, τηλ. επικοινωνίας: 210-8392068 στην παρακάτω διεύθυνση: ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ, Κουρτίδου 56-58 και Νιρβάνα, Τ.Κ. 111- 45 Αθήνα». Η προθεσμία υποβολής αίτησης είναι 10 ημέρες από σήμερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass