Ενταξη οικοπέδων στο σχέδιο πόλης

ΖΗΤΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΣΑΓΓΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2019 15:28

Την ένταξη των οικοπέδων τους στον γενικό πολεοδομικό σχεδιασμό του Δήμου Τεμπών για την παραλία της Αιγάνης, ζήτησαν από τον δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη κατά την επίσκεψή τους στο γραφείο του, τα μέλη του συλλόγου «Οικοδομικός Συνεταιρισμός «Μεσάγγαλα», πρώην ΜΟΜΑ.

Τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ιωάννης Γουγουλιάς, όσο και τα υπόλοιπα μέλη ενημέρωσαν τον κ. Μανώλη για την υφιστάμενη κατάσταση, όπου οι 380 ιδιοκτήτες οικοπέδων στην περιοχή των Μεσαγγάλων από το 1993 που αγόρασαν τα οικόπεδά τους, λόγω της μη ολοκλήρωσης του σχεδίου για την οικιστική ανάπτυξη της περιοχής, αδυνατούν να προβούν σε οποιαδήποτε οικοδόμηση.

Στη συνάντηση με τον δήμαρχο παρέστη και ο δικηγόρος κ. Γιώργος Σεληγκούνας, ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Οικιστική Ένωση Φυσικών Προσώπων Καθηγητών ΤΕΙ Λάρισας -Παραθεριστική Κατοικία η «Κουλούρα», καθώς και ο εν λόγω σύλλογος αντιμετωπίζει το ίδιο ζήτημα.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης δεσμεύτηκε να δοθεί λύση στο αίτημα των δύο συλλόγων, και να προχωρήσει άμεσα το σχέδιο για την οικιστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, που ξεκίνησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, με στόχο την πολεοδομική οργάνωση των παράκτιων οικισμών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass