«Πεσκέσι θανάτου» στη Λάρισα

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 30ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ 6 ΚΙΛΑ ΗΡΩΙΝΗΣ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2019 22:08

Με έξι κιλά ηρωίνης συνελήφθη 30χρονος Αλβανός υπήκοος από αστυνομικούς της Δίωξης ναρκωτικών Λάρισας, επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά το οξύ πρόβλημα χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών στην περιοχή.

Ο 30χρονος συλληφθείς - που σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» είναι σεσημασμένος για ποινικές υποθέσεις - ταξίδευε από την Αθήνα με προορισμό της Λάρισα μεταφέροντας περισσότερα από έξι κιλά ηρωίνης, μικρή ποσότητα κοκαΐνης, έχοντας μαζί του δύο πιστόλια αλλά και εκατοντάδες ευρώ. Τα ναρκωτικά, που είχε τοποθετημένα σε ειδική κρύπτη στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε όταν - χθες το μεσημέρι - έπεσε στη φάκα της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, προόριζε για την τοπική «αγορά». Να σημειωθεί ότι η χθεσινή, ιδιαίτερα μεγάλη, ποσότητα ηρωίνης έρχεται να προστεθεί στις μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, αλλά και χασίς που έχουν κατασχεθεί στο παρελθόν -όλες στον ν. Λάρισας- αποδεικνύοντας τις ανησυχητικές διαστάσεις του προβλήματος των ναρκωτικών στην περιοχή. Πρόβλημα το οποίο τουλάχιστον στο σκέλος της πρόληψης ουδέποτε απασχόλησε τους φορείς της Πολιτείας, παρότι στους φορείς απεξάρτησης, αλλά και από τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΑΣ προκύπτει ότι η χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών ξεκινά συστηματικά από τις μαθητικές ηλικίες.

 

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass