Στηρίζουν τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΗΠΕΙΡΟΥ - ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2019 15:50

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Υπουργείου Εθνικής Αμυνας (ΥΕΘΑ/ΓΕΣ) Περιφερειών Θεσσαλίας - Μακεδονίας - Ηπείρου - Στ. Ελλάδας, ανακοινώνει ότι: «επικροτεί την πρόθεση του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ, για τη λειτουργία γραφείου (παραρτήματος) μέσα στο Γ’ Σώμα Στρατού», Σημειώνει ότι: «Πρόκειται για μια πρωτοποριακή κίνηση από μεριάς του Γενικού Γραμματέα, καθόσον διευκολύνει τους συναδέλφους του ΥΠΕΘΑ, καθώς και τα Πρωτοβάθμια Σωματεία της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, να ενημερώνονται άμεσα και να επιλύουν τυχόν θέματα που προκύπτουν, χωρίς σημαντική οικονομική επιβάρυνση, αποφεύγοντας τις μετακινήσεις στην Αθήνα.

Θεωρούμε ότι είναι άδικο να στοχοποιείται ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ, με περίεργα δημοσιεύματα, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Εξάλλου ο ίδιος έχει δώσει δείγματα γραφής, αποδεικνύοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον του για το Πολιτικό Προσωπικό του Υπουργείου.

Οι μέχρι τώρα ενέργειές του έχουν μόνο θετικό πρόσημο και τα αποτελέσματα άρχισαν ήδη να διαφαίνονται, ενοχλώντας κάποια περίεργα “κέντρα”, που στόχο έχουν να απαξιώσουν την προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Υπουργείου Εθνικής Αμυνας (ΥΕΘΑ/ΓΕΣ) Περιφερειών Θεσσαλίας - Μακεδονίας - Ηπείρου - Στ. Ελλάδας υποστηρίζει και προτρέπει τον Γενικό Γραμματέα για τη συνέχιση του έργου του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass