Σύγκρουση αυτοκινήτων με 7 τραυματίες

Τραυματίστηκαν τα μέλη δύο οικογενειών, ανάμεσά τους και τρία ανήλικα παιδιά

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2019 22:09
Το τζιπ και το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο μετά τη σύγκρουση Το τζιπ και το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο μετά τη σύγκρουση

Επτά, ευτυχώς ελαφρά, τραυματίες είναι το αποτέλεσμα τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη γέφυρα της Γυρτώνης, στη διασταύρωση της εθνικής οδού με τον παράδρομο του Μακρυχωρίου. Από την πλαγιομετωπική σύγκρουση τραυματίστηκαν, μια τετραμελής οικογένεια που επέβαινε σε τζιπ, και ο πατέρας με τα δύο παιδιά του που επέβαιναν στο δεύτερο επιβατικό αυτοκίνητο.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 6.30 χθες το απόγευμα όταν κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας, το τζιπ που οδηγούσε 45χρονος Βολιώτης, ενώ κινούνταν στον παράδρομο του Μακρυχωρίου με κατεύθυνση προς Λάρισα, συγκρούστηκε πλαγιομετικά με επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονος Κατερινιώτης που κατευθυνόταν προς Τύρναβο.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το τζιπ ανατράπηκε και χρειάστηκε επέμβαση ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας για τον απεγκλωβισμό του 45χρονου οδηγού. Ελαφρά τραυματισμένη ανασύρθηκε η 40χρονη σύζυγός του όπως και τα δύο τους παιδιά, 21 και 14 ετών αντίστοιχα.

Ευτυχώς ελαφρά τραυματίστηκε και ο 43χρονος που οδηγούσε το δεύτερο επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο ανήλικες κόρες του, 12 και 8 ετών αντίστοιχα. Οι επτά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου παραμένουν νοσηλευόμενοι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της "ΕτΔ" ιατρικές εξετάσεις διέψευσαν – ευτυχώς – την αρχική εκτίμηση περί σοβαρού τραυματισμού του 45χρονου Βολιώτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass