Να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της οδού Αεροδρομίου;

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΞΙΩΝ»

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2019 15:30

Μέτρα από τη δημοτική αρχή, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που υπάρχει στο υπόλειμμα της οδού Αεροδρομίου, από το ύψος της οδού Σεφέρη μέχρι την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, ζητά η δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία Αξιών για τη Λάρισα» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Γούλα με ερώτηση που κατέθεσε προς το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας.

Η ερώτηση που υπογράφεται από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, Παναγιώτη Γούλα και Παναγιώτη Νασιώκα αναφέρει ότι «μετά το πέρας των εργασιών στην οδό Αεροδρομίου, στο ύψος πριν τον κυκλικό κόμβο, παρέμεινε ένα υπόλειμμα δρόμου της οδού Αεροδρομίου, από τη διασταύρωσή της με την οδό Σεφέρη μέχρι την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, ως αδιέξοδο.

Το υπόλειμμα αυτό της οδού Αεροδρομίου υπάρχει για να εξυπηρετεί την είσοδο και έξοδο των αυτοκινήτων των μονίμων κατοίκων του τμήματος της οδού. Εντούτοις, και σε καθημερινή βάση, δεκάδες αυτοκίνητα εισέρχονται στο υπόλειμμα της οδού Αεροδρομίου και παρκάρουν μάλιστα παρανόμως στο υφιστάμενο πλατύ πεζοδρόμιο. Αποτέλεσμα όλων των ανωτέρω είναι, πέραν του κινδύνου πρόκλησης σοβαρού ατυχήματος, να μην μπορούν οι μόνιμοι κάτοικοι να εισέλθουν και να εξέλθουν από τους νόμιμους χώρους στάθμευσής τους.

Μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής έχουν επανειλημμένα, γραπτώς και προφορικώς, απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και παρά τις σχετικές διαβεβαιώσεις που έλαβαν για λύση του προβλήματος, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει το παραμικρό.

Με την παρούσα ερώτησή μας ζητούμε να τοποθετηθεί άμεσα στην είσοδο του υπολείμματος της οδού Αεροδρομίου, διασταύρωση οδών Αεροδρομίου και Σεφέρη, σήμανση που να επισημαίνει πως επιτρέπεται η είσοδος και έξοδος μόνο των οχημάτων των μονίμων κατοίκων, και κυρίως να τοποθετηθούν στο πεζοδρόμιο του υπολείμματος της οδού Αεροδρομίου τσιμεντένια κολωνάκια, έτσι ώστε να μην μπορούν οι οδηγοί να παρκάρουν πάνω στο πεζοδρόμιο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass