Δεν ενδιαφέρεται για θέση διοικητή σε νοσοκομείο ο Χρ. Λιάπης

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2019 16:04

Δεν υπέβαλε αίτηση για θέση διοικητή Νοσοκομείου -ούτε του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λαρίσης ούτε κάποιου άλλου- ο ψυχίατρος, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρίστος Χ. Λιάπης σχολιάζοντας σχετικό δημοσίευμα της "Ε" και με γραπτή δήλωσή του τονίζει ότι ο ίδιος αρνήθηκε τιμητική πρόταση που του έγινε, να αναλάβει τη Διοίκηση μείζονος Υγειονομικού Σχηματισμού της χώρας.

Επιπρόσθετα αναφέρει μεταξύ άλλων: "Όπως όμως έχω δηλώσει και σε πρόσφατη συνέντευξή μου, προσωπικά, ουδέποτε ζήτησα να εξαργυρώσω την ενεργή και συνεπή, καθ' όλη τη διάρκεια της προηγούμενης κυβερνητικής θητείας, αντιπολιτευτική μου δράση, στην οποία αναφέρεσθε, με την ανάληψη κάποιας κυβερνητικής θέσης. Έχω επάγγελμα από το οποίο βιοπορίζομαι και ο λειτουργηματικός του ρόλος, όπως τον ασκώ σε δύο ιατρεία, στην Κηφισιά και στην Καλαμπάκα και στην Πανεπιστημιακή Κλινική μεγάλου Νοσοκομείου των Αθηνών, μου χαρίζει αυτοπραγμάτωση και ανεξαρτησία, ώστε να μην χρειάζεται να τοποθετηθώ σε κάποια κρατικοδίαιτη θέση. Γι' αυτό και αρνήθηκα δελεαστικότατες για έναν 40χρονο επιστήμονα, σχετικές προτάσεις να συνδράμω στο κυβερνητικό έργο, στελεχώνοντας συγκεκριμένες υψηλές θέσεις της κρατικής Διοίκησης".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass