Στην Πράγα η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2019 17:26

Στην ετήσια γενική Συνάντηση όλων των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης των κρατών - μελών της ΕΕ που διεξήχθη στην Πράγα στις 9-11 Οκτωβρίου, έλαβε μέρος η Περιφέρεια Θεσσαλίας, μέσω του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Θεσσαλίας (EUROPE DIRECT Θεσσαλίας).


Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας αποτελεί μέλος του δικτύου των κέντρων πληροφόρησης Europe Direct. Είναι ένα από τα κύρια εργαλεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) για την ενημέρωση των Ευρωπαίων πολιτών σχετικά με την ΕΕ και τις προτεραιότητές της, ιδίως για την αναπτυξιακή στρατηγική «Ευρώπη 2020». Οι θεματικές ενότητες AGM 2019 επικεντρώθηκαν στην εισαγωγή και συζήτηση των νέων προτεραιοτήτων στρατηγικής πολιτικής και επικοινωνίας της ΕΕ με αφορμή τη σύσταση της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής μετά τις ευρωπαϊκές εκλογές του Μαΐου, καθώς και στην υλοποίηση αυτών σε τοπικό επίπεδο. Επίσης, διερευνήθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα Europe Direct μπορούν να διευρυνθούν και να ενισχυθούν περαιτέρω.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass