Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2019 15:58

Δερματική διάγνωση για όλους

ΣΤΟ «ANIMUS MEDICAL AESTHETICS»

To «ANIMUS Medical Aesthetics» σε συνεργασία με τη γαλλική εταιρεία Universkin πραγματοποιούν τριήμερη ενημερωτική δράση δερματικής διάγνωσης, στο ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ «ANIMUS».

Η εν λόγω δράση θα λάβει χώρα από την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 έως την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στον 4ο όροφο του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ «ANIMUS», από τις 10.00 το πρωί, έως τις 19.00.

Καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου, η εξειδικευμένη συνεργάτης των Universkin στην Ελλάδα, κα. Ελένη Αναστασοπούλου, σε συνεργασία με τους πλαστικούς χειρουργούς και τους δερματολόγους του «ANIMUS Medical Aesthetics», κ.κ. Γεώργιο Καλογεράκη, Κωνσταντίνο Μπενετάτο, Περικλή Κατσαϊτη και Φώτιο Μπαλτά, θα διενεργούν δωρεάν δερμοαναλύσεις. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους ειδικούς, να γνωρίσουν σε βάθος τις ανάγκες του δέρματός τους, και να πραγματοποιήσουν δωρεάν δερμοαναλύσεις με ειδική τεχνολογία.

Η πρωτοποριακή προσέγγιση της Universkin δίνει τη δυνατότητα για πρώτη φορά στον γιατρό, μετά την κλινική αξιολόγηση του ασθενή, να δημιουργεί στο ιατρείο του την ενδεδειγμένη καλλυντική αγωγή. Με 19 ενεργά συστατικά, που το καθένα απαντά σε διαφορετικό πρόβλημα του δέρματος, ο γιατρός συνθέτει - παράγει μια απόλυτα εξατομικευμένη καλλυντική θεραπεία με συνδυαστικές λύσεις.

Η ενημέρωση και οι δωρεάν δερμοαναλύσεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού, με ένα τηλέφωνο στη Γραμματεία του Πολυιατρείου «ANIMUS»στο 2411-803.300, καθημερινά 09:00 – 21:00.

Αιμοδοσία στην ενορία των Αγ. Σαράντα Μαρτύρων

Όλοι οι υγιείς άνθρωποι από την ηλικία 18 μέχρι 60 ετών μπορούν να δώσουν αίμα δυο ή τρεις φορές τον χρόνο. Η Ενορία των Αγίων Σαράντα Μαρτύρων Λάρισας καλεί όλους σε αυτήν την αιμοδοσία σήμερα Σάββατο 19 Οκτωβρίου στον υπόγειο Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Μονεμβασιώτη. Το πρωί από τις 9:30 έως τις 12:30 μετά το μεσημέρι θα μπορεί να προσέρχεται ο καθένας για να εκπληρώσει αυτό το ιερό χρέος.

Εγγραφές εθελοντών στον ΕΕΣ

Από το Περιφερειακό Τμήμα Λάρισας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι κατά την περίοδο 2019-20 θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα:

1.Εκπαίδευση Εθελοντών Νοσηλευτικής

2.Εκπαίδευση Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας

3.Σχολή Δοκίμων Εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών.

Πληροφορίες καθημερινά από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 14:00 στα τηλέφωνα

- Κοιν .υπηρεσία 2410-532.250 (emailsocialservicelarissa@redcross.gr)

-Νοσηλευτική 2410-532.241 (nrseeslarisa@yahoo.gr)

- Σώμα Σαμαρειτών-6948-445.921 (16:00 -23:00 μ.μ.) email larisa@samarites.gr- οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.samarites.gr και στα γραφεία του Τμήματος Μεγ. Αλεξάνδρου 7 (4ος όροφος).

Η ΕΛ.ΑΣ. τιμά τον Άγιο Αρτέμιο

Στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας διοργανώνει εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Αναλυτικότερα σήμερα στις 18.30 θα τελεσθεί πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας στο ιερό παρεκκλήσι του Αγίου Αρτεμίου, στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας. Αύριο Κυριακή στις 10.30 στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου Λάρισας θα τελεσθεί επίσημη δοξολογία, ενώ θα ακολουθήσει, ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Ελληνικής Αστυνομίας και μικρή δεξίωση στη Λέσχη του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας.

Συνέλευση του Συλλόγου «Οι Αγιοι Απόστολοι»

Το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ν. Λάρισας «Οι Άγιοι Απόστολοι –Τίμιος Σταυρός» προσκαλεί τα μέλη του συλλόγου, σε έκτακτη γενική συνέλευση, αύριο Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 10:30 π.μ., στην αίθουσα του ιερού ναού Τιμίου Προδρόμου (Νικολοπούλου 9) στη Λάρισα, με θέμα: «Τροποποίησις του άρθρου 2 του Καταστατικού του Συλλόγου». Η συμμετοχή όλων των οικονομικά τακτοποιημένων μελών του Συλλόγου στη γενική συνέλευση κρίνεται απαραίτητη.

Αιτήματα πολιτών στην 4η Κοινότητα

Από την 4η Τοπική Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων καλούνται οι πολίτες των περιοχών της κοινότητας να καταθέσουν προτάσεις για τη σύνταξη του επιχειρησιακού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Λαρισαίων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο της κοινότητας στο τηλ. 2410-623.452 πρωινές ώρες ώστε να καταγραφούν τυχόν αιτήματά τους.

Μαθητές του 1ου ΓΕΛ Φαρσάλων στηρίζουν τον Παναγιώτη Ραφαήλ

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Φαρσάλων έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους στον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, συμμετέχοντας στην Πανελλαδική εκστρατεία στήριξης και βοήθειας, ώστε ο μικρός να μεταβεί στην Αμερική και να του χορηγηθεί η μοναδική θεραπεία στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 500 ευρώ, τα οποία και εστάλησαν στον λογαριασμό προς ενίσχυση του Παναγιώτη Ραφαήλ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass