«Εγκλημα σε βάρος των λαών της Μ. Ανατολής»

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2019 16:36
Από τη χθεσινή διαδήλωση συλλογικοτήτων και κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς Από τη χθεσινή διαδήλωση συλλογικοτήτων και κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς

Ένα ακόμη έγκλημα σε βάρος των λαών της περιοχής της Μέσης Ανατολής χαρακτήρισαν την εισβολή του τουρκικού στρατού στο συριακό Κουρδιστάν, μέλη συλλογικοτήτων και κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς στην αντιπολεμική - διεθνιστική συγκέντρωση, που πραγματοποίησαν χθες το πρωί στην Κεντρική πλατεία Λάρισας.

Στη συγκέντρωση, στην οποία συμμετείχαν και Κούρδοι, η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Λάρισας τόνισε ότι «Η εισβολή του τουρκικού στρατού στο Συριακό Κουρδιστάν με την προτροπή των ΗΠΑ και την ανοχή της ΕΕ και όλων των ισχυρών καπιταλιστικών χωρών, είναι ένα ακόμη έγκλημα σε βάρος των λαών της περιοχής της Μ. Ανατολής» ενώ επισήμαναν χαρακτηριστικά ότι «ο Κουρδικός λαός αξίζει τη μαχητική μας αλληλεγγύη». Στη χθεσινή αντιπολεμική-διεθνιστική συγκέντρωση συμμετείχε και η Αντιπολεμική Κίνηση Λάρισας που επισήμανε ανάμεσα σε άλλα ότι «καταδικάζει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την εισβολή του Τουρκικού στρατού στην Κουρδική περιοχή της Συρίας και μάλιστα με την ψευδεπίγραφη ονομασία… Πηγή Ειρήνης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass