Η ΕΛ.ΑΣ. τίμησε τον προστάτη της Αγ. Αρτέμιο

Μαζί με την «Ημέρα της Αστυνομίας»

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2019 20:16

«Η καθιέρωση του εορτασμού της “Ημέρας της Αστυνομίας” μετουσιώνει με γλαφυρό τρόπο τη διαχρονική της συμβολή στην ελληνική κοινωνία, την προσήλωσή της στην εξυπηρέτηση του πολίτη και των αναγκών του, την επίδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρέπεια, αλλά και την κατοχύρωση του κοινωνικού και πολιτιστικού κύρους της πολυδιάστατης φύσης της με στοχευμένες δράσεις πολιτιστικής και ιστορικής αξίας, αποδεικνύοντας την ποιοτική της εξωστρέφεια» τονίζεται στην ημερήσια διαταγή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Μιχ. Καραμαλάκη με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας της αστυνομίας και του προστάτη της ΕΛ.ΑΣ., Αγίου Αρτεμίου.


Χθες το πρωί στον ιερό ναό Πέτρου και Παύλου, τελέσθηκε επίσημη δοξολογία στην οποία χοροστάτησε ο μητροπολίτης Λάρισας σεβ. Ιερώνυμος, παρουσία εκπροσώπων φορέων της πόλης αλλά και πολιτών, ενώ την ημερήσια διαταγή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. την ανέγνωσε η αστυνόμος Α’ Βάια Ζύγρα. Στις εκδηλώσεις που ολοκληρώθηκαν με δεξίωση στο αστυνομικό μέγαρο Λάρισας, μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν, οι βουλευτές της ΝΔ Χρ. Κέλλας και Στ. Μπίζιου, η πρόεδρος των Εφετών Χρ. Χαλιαμούρδα, ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καλομπάτσιος, ο ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ. Αστ. Μαντζιώκας, ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας Χρ. Σπαθούλας, ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Γ. Δοδοντσάκης, η αντιδήμαρχος Λάρισας Ρ. Απρίλη, ο εκπρόσωπος της 1ης Στρατιάς Νίκ. Κολιός, ο εκπρόσωπος του ΑΤΑ Γ. Αγορογιάννης, ο διοικητής της 110 ΠΜ Χρ. Κακατάτσης, ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας Λ. Παντικίδης, ο διοικητής της ΠΥ Λάρισας Ζ. Μπρούζας, ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Μ. Μαγρίζος, ο διευθύνων σύμβουλος της «Ε» Γ. Μιχαλόπουλος, η εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Λέν. Λιάγκουρα, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Β. Μανδηλάς, ο πρόεδρος της Ενωσης Αξιωματικών Χρ. Καλούσιος, ο πρόεδρος της ΕΑΛ Αθ. Νταβούρας, δημοτικοί σύμβουλοι, διοικητές Τμημάτων, απόστρατοι και αστυνομικοί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass