Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2019 15:44

Μνημόσυνο πεσόντων στο Λογγά

Μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων με κατάθεση στεφάνων θα τελέσει ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Λογγά στην πλατεία του χωριού, τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, αμέσως μετά τη θεία λειτουργία.

* * *

Ερώτηση Βελόπουλου για τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών στην Ελασσόνα

Ερώτηση προς την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως κατέθεσαν ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» και βουλευτής Λάρισας κ. Κυριάκος Βελόπουλος και η βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών κ. Αικατερίνη-Αναστασία Αλεξοπούλου, σχετικά με τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών Α/βάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελασσόνα.

Η Υπουργός ερωτάται εάν προτίθεται να προχωρήσει σε αντικατάσταση του νομοθετικού πλαισίου των αποσπάσεων με ένα πιο δίκαιο, απλό και αποδεκτό σύστημα και εάν προτίθεται να προχωρήσει σε β’ φάση αποσπάσεων, ώστε να μεταβεί στην ΠΕ Ελασσόνας ανάλογος αριθμός εκπαιδευτικών με μοριοδότηση και να υπάρχει ίση μεταχείριση και ισονομία.

* * *

Εκδήλωση σήμερα για τη φυματίωση στο Τμήμα Βιοχημείας

Η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, IGEM Thessaly, θα παρουσιάσει το ερευνητικό έργο με τίτλο «ODYSSEE: a modular platform for field diagnosis of Tuberculosis» που αφορά στη δημιουργία ενός τεστ για την έγκαιρη διάγνωση της φυματίωσης, σήμερα στις 2 το μεσημέρι, στην αίθουσα 1 του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

* * *

Συνέλευση διάλυσης του συλλόγου συνταξιούχων ΟΤΑ

Σε τακτική γενική συνέλευση καλούνται τα μέλη των συνταξιούχων δημοτικών υπαλλήλων ΟΤΑ Λάρισας, την ερχόμενη Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί στα γραφεία του συλλόγου (Ρούσβελτ 7, Λάρισα). Μοναδικό θέμα της συνέλευσης είναι η διάλυση του συλλόγου λόγω «ελλιπούς αριθμού μελών και επί της ουσίας αδράνειάς του», όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση. Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί τη μεθεπόμενη Τετάρτη 6 Νοεμβρίου την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass