Εκδήλωση των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2019 19:41

Στo πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων σε κέντρο της πόλης. Ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης ανέφερε ότι ο Δήμος φροντίζει, ώστε κάθε

μέρα του χρόνου οι ηλικιωμένοι να απολαμβάνουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες, υποστήριξη, σεβασμό και τιμή. Ακόμη εξέφρασε τα ειλικρινή του αισθήματα απέναντι στους ανθρώπους που διανύουν την Τρίτη Ηλικία, τονίζοντας ότι αποτελούν αναπόσπαστα και ενεργά μέλη της κοινωνίας. «Στόχος μας είναι η ενθάρρυνση των πολιτών της Τρίτης Ηλικίας για συμμετοχή σε δράσεις, ομάδες και εκδηλώσεις», ανέφερε συγκεκριμένα.
Κατά τη διάρκεια της γιορτής απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον πρώην αντιδήμαρχο Δημήτρη Δεληγιάννη και στον πρώην εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για τα ΚΑΠΗ Κων. Τσιαούση, για τη σημαντική προσφορά τους στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας. Εν συνεχεία παρουσιάστηκαν τα χορευτικά τμήματα των ΚΑΠΗ, τα οποία ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους, με υπεύθυνη την κ. Έφη Σούλτου. Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν και χόρεψαν με αμείωτο κέφι. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, οι αντιδήμαρχοι Σωτ. Βούλγαρης, Ρίτα Απρίλη και Ντ. Διαμάντος, ο εντεταλμένος σύμβουλος για τα ΚΑΠΗ Κοσμάς Γιαννακόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχ. Αναστασίου, Αθ. Δρυστέλλας και Κων. Βαϊούλης και τέλος οι πρόεδροι των κοινοτήτων Γιάννουλης Γιάν. Δαβλέρης και Φαλάνης Κων. Λυγούρας καθώς και η διευθύντρια της Πρόνοιας Έφη Ζιώγα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass