Αρχίζει σήμερα η Ολομέλεια Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας

*ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΙΑΡΑ - Ν ΜΠΑΣΔΕΚΗ: ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 01 Νοε 2019 15:03

Στην πόλη της Λάρισας θα βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας μαζί με τον γ.γ. του Υπουργείου κ. Π. Αλεξανδρή, με σκοπό να τιμήσουν την Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που θα ξεκινήσει το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Την Ολομέλεια αναμένεται να απασχολήσουν σοβαρά και τρέχοντα θέματα του δικηγορικού κόσμου, μεταξύ των οποίων το ασφαλιστικό μετά την έκδοση των αποφάσεων του ΣτΕ, ο θεσμός της διαμεσολάβησης μετά το πέρας της διαβούλευσης του Σ/Ν, οι τροποποιήσεις του Κώδικα Δικηγόρων και άλλα θέματα.

Τιμή για τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας χαρακτήρισε την εκδήλωση η πρόεδρος του ΔΣΛ κ. Νικολέττα Μπασδέκη, η οποία δήλωσε στην «Ε» τα εξής: «Με την παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κων/νου Τσιάρα, του γενικού γραμματέα κ. Πάνου Αλεξανδρή και με τη συμμετοχή των 63 Προέδρων ξεκινούν σήμερα στην πόλη μας οι εργασίες της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος. Την Ολομέλεια, οι εργασίες της οποίας θα διαρκέσουν τρεις ημέρες, θα απασχολήσουν καίρια θέματα του δικηγορικού κόσμου και κυρίως το Ασφαλιστικό μετά τις πρόσφατες αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας που αφορά και όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, η Διαμεσολάβηση και ο Κώδικας Δικηγόρων.

Αποτελεί τιμή για τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας η διοργάνωση της Ολομέλειας. Εύχομαι καλή επιτυχία στις εργασίες του ανωτάτου συνδικαλιστικού μας οργάνου και καλή διαμονή στους συνέδρους και τους προσκεκλημένους».

 

Το πρόγραμμα:

Σήμερα Παρασκευή 1 Νοεμβρίου

Ώρα 19.00: Επίσημη έναρξη εργασιών Ολομέλειας (Αίθουσα Αριστοτέλης Ι-ΙΙ , ξενοδοχείο Divani Palace Larissa)

Ώρα 21.30: Επίσημο δείπνο στους επίσημους προσκεκλημένους, στους προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων και στους συνοδούς τους (Κέντρο «ΦΡΟΥΡΙΟ»)

Αύριο Σάββατο 2 Νοεμβρίου

Ώρα 10.00: Συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Ολομέλειας κ. Δ. Βερβεσού και της προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Ν. Μπασδέκη (Γραφεία Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας).

Ώρα 10.30: Εργασίες Ολομέλειας, σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη.

(Αίθουσα Αριστοτέλης Ι-ΙΙ, ξενοδοχείο Divani Palace Larissa).

Ώρα 15.00: Διάλειμμα – Γεύμα στους συνέδρους (Κέντρο «ΦΡΟΥΡΙΟ»)

Ώρα 16.00: Συνέχιση εργασιών Ολομέλειας

Ώρα 21.00: Δείπνο στους προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων (Κέντρο «ΕΝ ΛΑΡΙΣΗ»)

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα γίνει ξενάγηση των συνοδών στο Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας, στην Πινακοθήκη «Γ. Κατσίγρας», στο Διαχρονικό Μουσείο και στο Λαογραφικό Μουσείο.

Μεθαύριο Κυριακή 3 Νοεμβρίου

Ώρα 10.30 Συνέχιση εργασιών Ολομέλειας (Αίθουσα Αριστοτέλης Ι-ΙΙ,ξενοδοχείο Divani Palace Larissa)

Μετά το πέρας των εργασιών θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στα Αμπελάκια και επίσκεψη στο Μουσείο Σβαρτς. Θα ακολουθήσει γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass