Καινοτόμες δράσεις εξωστρέφειας

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ «ANIMUS» ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Δημοσίευση: 02 Νοε 2019 15:42

Τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «ANIMUS» επισκέφθηκαν, η κα Χρύσα Βουλγαράκη, διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας, ο κ. Μohamed Rochdi, ακόλουθος Επιστημονικής και Πανεπιστημιακής Συνεργασίας της Πρεσβείας της Γαλλίας και οι συνεργάτες τους, κα Caroline Poilve και κα Electre Mauche, προκειμένου να ενημερωθούν για τα καινοτόμα προγράμματα που υιοθετούνται στην κλινική πρακτική και στην εταιρική κοινωνική ευθύνη του Ομίλου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο αντιπρόεδρος του Ομίλου «ANIMUS» και του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας, κ. Γιάννης Νταβέλης, αφού μετέφερε τους χαιρετισμούς του προέδρου του Ομίλου «ANIMUS» κ. Αχιλλέα Νταβέλη και του προέδρου του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας κ. Ντ. Κόκκινου, αναφέρθηκε στις καινοτόμες δράσεις του Ομίλου, στο όραμα εξωστρέφειας που συνδέεται με τον ιατρικό τουρισμό και στη δημιουργία ενός πρότυπου ογκολογικού κέντρου. Αντάλλαξαν επίσης απόψεις για θέματα πολιτισμού, στα οποία μπορούν να υπάρχουν κοινές δράσεις με τους συνεργάτες της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα. Την παρουσίαση του Κέντρου Αποκατάστασης ΑΝΙΜUS πραγματοποίησε ο διοικητικός διευθυντής του ΚΑΑ κ. Καλογεράκης Πάρις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass