Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 02 Νοε 2019 16:01

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας θα συνεδριάσει την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα. Στη συνεδρίαση μεταξύ άλλων θα συζητηθούν οι προσλήψεις διμηνιτών για το "Πάρκο των Ευχών", ενώ θα εκδοθούν ψηφίσματα για τα προβλήματα της Δημόσιας Υγείας αλλά και για την ιδιωτικοποίηση δημοτικών υπηρεσιών.

* * *

Ομιλία Παπαδημόπουλου στην εκδήλωση της «Λαρισαίων Κοινόν»

Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Παπαδημόπουλος συμμετέχει στην εκδήλωση της δημοτικής παράταξης «Λαρισαίων Κοινόν», με θέμα «Παράνομη Μετανάστευση: Υπόγεια Εισβολή και Τοπικές Κοινωνίες», στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στις 20:00. Ο κ. Παπαδημόπουλος, στην παρέμβασή του, θα αναπτύξει τη νομική διάσταση του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης και τις δυνατότητες αντίδρασης των πολιτών μέσω αυτής της οδού.

* * *

Ευρεία σύσκεψη ροδακινοπαραγωγών στη Βέροια

Σύσκεψη ροδακινοπαραγωγών συγκαλείται μεθαύριο Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στη Βέροια (6.30 μ.μ., ξενοδοχείο «Αιγές»), από τους αγροτικούς συλλόγους Βέροιας - Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας», Ροδοχωρίου-Ημαθίας, Γυψοχωρίου-Πέλλας, Αμύνταιου-Φλώρινας, Τυρνάβου, Αμπελώνα, Αργυροπουλίου-Λάρισας υλοποιώντας τις αποφάσεις και κατευθύνσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Στη σύσκεψη θα συζητηθούν οι απαράδεκτα χαμηλές τιμές στο ροδάκινο, τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει το εμπάργκο της Ε.Ε. στη Ρωσία με τις υπογραφές όλων των ελληνικών κυβερνήσεων, οι δασμοί από την Αμερική, οι ζημιές στο προϊόν που είτε δεν αποζημιώνονται όπως θα έπρεπε από τον ΕΛΓΑ είτε δίνονται κάποια ψίχουλα. Η σύσκεψη θα αποφασίσει τα επόμενα αγωνιστικά βήματα και με την κινητοποίηση όλων να υπάρξει κάλυψη του χαμένου εισοδήματος των ροδακινοπαραγωγών ώστε να συνεχίσουν την καλλιεργητική δραστηριότητα και να επιβιώσουν οι οικογένειές τους.

* * *

Παρατείνεται τη Δευτέρα το Ιατρείο Πόνου στο Πανεπιστημιακό

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παρηγορικής Φροντίδας 2019, η Αναισθησιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συμμετέχοντας στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. (Ελληνική Εταιρεία Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας) μεθαύριο Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 «Ημέρα Ανοιχτών Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας 2019» ενημερώνει το κοινό ότι η λειτουργία του Ιατρείου Πόνου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας θα παραταθεί έως τις 6 το απόγευμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass