Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 06 Νοε 2019 15:25

Εκδήλωση για την παράνομη μετανάστευση

Η δημοτική παράταξη «Λαρισαίων Κοινόν» διοργανώνει ανοιχτή δημόσια εκδήλωση στο «Χατζηγιάννειο» Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Λάρισας στις 8 σήμερα το βράδυ με θέμα "Παράνομη μετανάστευση: Τοπικές κοινωνίες και υπόγεια εισβολή". Ομιλητές θα είναι οι Κων. Ρωμανός, Ιωάννης Μπαλτζώης και Δημ. Παπαδημόπουλος.

-----------------

 

Συνέλευση Καταστηματαρχών Παραλιών

Γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Παραλιών Ν. Λάρισας, αύριο Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Επιμελητήριο Λάρισας.

-----------------

 

Σύσκεψη Σωματείων στο ΕΚΛ

Σύσκεψη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, αντιπροσώπων Σωματείων και εργαζομένων, οργανώνει αύριο Πέμπτη, η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου (οδός Εργ. Πρωτομαγιάς 6).

Θέμα της σύσκεψης είναι  «Εκτίμηση των τελευταίων κινητοποιήσεων ενάντια στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο – Εξελίξεις στο ασφαλιστικό – Προγραμματισμός δράσης για το επόμενο διάστημα».

-----------------

Συνέλευση Ένωσης Γυναικών Λάρισας

Γενική συνέλευση με θέμα «Προγραμματισμός δράσης για την καμπάνια της ΟΓΕ για τις ευέλικτες εργασιακές σχέσεις» θα πραγματοποιήσει η Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, ΟΓΕ, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, στις 5:30 το απόγευμα, στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, στην αίθουσα ‘’Τάκη Τσιόγκα’’.

-----------------

Εορτασμός στο Ζάππειο για τους Ταξιάρχες

Πανηγυρικά θα εορταστεί η μνήμη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ στο Ζάππειο του Δήμου Κιλελέρ.

Αύριο, Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, στις 17.30 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός μετ' αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 7.30 π.μ θα τελεστεί ο όρθρος και η πανηγυρική θεία λειτουργία καθώς και θείο κήρυγμα.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ο Σύλλογος Γυναικών Ζαππείου θα προσφέρει εδέσματα στον χώρο του Ναού και θα δεξιωθεί τους πιστούς στην αίθουσα του συλλόγου.

-----------------

Πανηγυρίζουν ναοί του Αγίου Νεκταρίου σε κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ

Πανηγυρίζουν ο Κοιμητηριακός ναός στο Ζάππειο και οι ναοί στη Νίκαια και στη Νίκη, του Δήμου Κιλελέρ, τιμώντας τη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού.

Μεθαύριο Παρασκεή 8 Νοεμβρίου στις 17:00 στη Νίκαια και τη Νίκη θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός στη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου.

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 7.30 π.μ σε όλες τις εκκλησίες θα τελεστεί ο Όρθρος και η Πανηγυρική θεία λειτουργία μετ' αρτοκλασίας. Στη Νίκαια στις 17:00 θα διαβαστεί παράκληση.

-----------------

 

Εκλογές στον Σύλλογο «Αγάπη» Κιλελέρ

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

και Εξελεγκτικής Επιτροπής στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Αγάπη» του Δήμου Κιλελέρ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ. Θα προηγηθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου.

-----------------

Απογευματινό από τις «Φίλες της Αγάπης»

Απογευματινό διοργανώνουν οι «Φίλες της Αγάπης» την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα στο κέντρο «Εν Λαρίση». Η εκδήλωση εκτός από… καλή παρέα, ποιοτική μουσική από τους μουσικούς του κέντρου, περιλαμβάνει και επίκαιρη ομιλία από την κ. Κλαίρη Μπακούρα , σύμβουλο πολιτιστικής διαχείρισης και επικοινωνίας, με θέμα «Ευτυχία είναι οι ανθρώπινες σχέσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass